Leder en kunststofherstel

Home » service » Leder en kunststofherstel

Leder en kunststofherstel bij BeBlitz

Waar gebruik van wordt gemaakt, loopt over verloop van tijd beschadigingen op. Uw interieur van uw voertuig heeft het dan misschien het zwaarste te verduren tijdens het in- en uitstappen. Kleine slijtages aan het leer en het kunststof zorgen ervoor dat uw rijplezier afneemt. Bovendien zullen uw bijrijders een heel onprofessioneel beeld van u krijgen en dat is het laatste wat wilt. Met ons team bent u verzekerd van een hoogwaardige behandeling en garanderen wij het beste herstel van uw leder en kunststof! Eerst maken wij een inventarisatie van uw wensen, hierna stellen wij een behandelplan op. Op deze manier komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Lederherstel

Leer is een hard materiaal, maar door het vele zitten op uw interieur creëert u frictie. Hiernaast wordt slijtage ook door Uv-stralen van de zon veroorzaakt. Zonnestralen zorgen ervoor dat het leer uitdroogt en daardoor ontstaan er barsten in het leer. Deze straling in combinatie met frictie zorgt ervoor dat uw leer nog makkelijker beschadigt raakt. Op deze manier kan een kras sneller uitscheuren tot een complete snee, dat het comfort van uw stoelkuipen vermindert.

Ons team blaast opnieuw leven in uw leren interieur en wij overtreffen uw verwachtingen. Met onze kennis en hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat u onze herstelwerkzaamheden niet terug kan vinden. Wanneer wij samen werken met één van onze aangesloten partners, dan is het resultaat nog steeds onzichtbaar! Niet alleen bieden wij behandelingen aan om beschadigingen te herstellen, ook kunnen wij ervoor zorgen dat het interieur zijn oude kleur terugkrijgt. Verkleuring en het dof worden van de originele kleuren wordt ook veroorzaakt door stralingen van de zon. Met onze producten kunnen wij deze processen stoppen. Met een behandeling die op tijd wordt uitgevoerd kan iedere beschadiging opgelost worden.

Losse elementen en het stuur van de auto zijn ook op zichzelf te herstellen. Met onze speciale laser kunnen wij de juiste kleurcode achterhalen van de losse componenten, om deze vervolgens in exact dezelfde kleur te herstellen. Met een bereik van 9000 verschillende kleuren, ieder met zijn eigen intensiteit en gradiënt, kunnen we ieder onderdeel herstellen. Tevens kunnen wij ook uw complete interieur herstellen of zelfs opnieuw in een andere kleur overspuiten. Zo gaat uw auto met de laatste trends mee en zullen uw bijrijders onder de indruk zijn van de luxe uitstraling.

Kunststofherstel

Tijdens het rijden raakt u ontelbare gedeeltes aan met uw handen: van de bedieningspanelen en het dashboard, tot de pook en de handrem. Aan uw handen zitten allemaal bacteriën die de buitenste laag aantasten van deze gebieden, die over de loop van de tijd de toplaag kunnen beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan het zoutgehalte van zweet, vettige vingerafdrukken veroorzaakt door olie in de huid en uw adem met alle bacteriën die u weer uitademt. Wanneer een kunststoffen onderdeel van uw auto beschadigt is, dan kunnen al deze schadelijke stoffen nog meer intrekken in het interieur. Dit versterkt op zijn beurt het slijtageproces weer opnieuw! Daarom is het van belang om slijtagesporen te herstellen.

Wanneer u op tijd slijtage laat repareren, bespaart u zich in de toekomst nog meer kosten. Op deze manier kunnen (nog kleine) slijtages gemakkelijk voorkomen worden en kunt u weer optimaal genieten van uw auto. Met onze gekwalificeerde producten kunnen wij ieder onderdeel repareren en zult u niks van de herstelwerkzaamheden kunnen opmerken (afgezien van het herstel zelf dan).

Direct een offerte aanvragen

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vul onderstaand formulier in en wij komen snel met u in contact.

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Een aantal van onze diensten?

  Glascoating

  Voor extra bescherming, vuilafstotende laag en de unieke glans.

  Detailing

  Uw voertuig zijn interieur en exterieur to the next level!

  Excellent Detailing

  De metamorfose behandeling in één dag, met een stralend eind resultaat.

  Blije klanten

  Klanten aan het woord

  Marjolein BeversMarjolein Bevers
  21:54 31 Oct 22
  We hebben bij dit top bedrijf de eerste auto voor onze dochter gevonden. Zeer goede afspraken kunnen maken over afleveren en... ophalen. Zeer vriendelijk geholpen!!!! Kan iedereen aanraden hier te gaan kijken voor een Occasion.lees verder
  mark veldmark veld
  18:23 05 Sep 22
  Ben er achter gekomen dat je zelf niet met verschillende merken was de auto moet poetsen 😢 en ook niet met een... verkeerde poets machine . Harde leer, gelukkig heb je dan ook BeBlitz Hoogezand die dit oplost .Nu ben ik bij BeBlitz Hoogezand geweest en mijn auto ziet er weer uit als nieuw , geweldig om hem zo weer te zien . Oo wat is hij weer mooi .Bedankt voor alles en de goeie service 👍👍lees verder
  Tico EmerenciaTico Emerencia
  16:47 09 Aug 22
  Auto aangekocht bij een plaatselijke dealer. De auto bleek toch niet rookvrij zoals aangegeven. Se autodealer heeft daarna... snel gehandeld en BeBlitz aanbevolen op hun kosten. Ik kon er op korte termijn terecht en er is goed werk geleverd. De rookgeur lijkt zo goed als verdwenen na de diepe reiniging + ozon behandeling. Erg tevreden!lees verder
  jan van 't hoffjan van 't hoff
  10:13 05 Aug 22
  Zoek niet verderDit is het adres om uw auto weer als nieuw te laten zijn of uw nieuwe nog mooier te maken
  B en DB en D
  13:40 01 Aug 22
  Wat een fijne zaak. We hebben hier een oudere auto gekocht voor onze dochter met weinig kilometers.De verkoper speelde erg... leuk mee om de verrassing voor onze dochter nog groter te maken. Goede betrouwbare autozaak!lees verder
  js_loader

  HOGE KWALITEIT MERKEN

  Onze merken

  Wij stellen hoge eisen aan de merken waarmee wij uw voertuig weer in topconditie brengen.

  Labocosmetica beblitz hoogezand detailing
  Angelwax
  Work Stuff
  Rupes detailing beblitz hoogezand
  Kovax
  ProFilm PPF Folie
  COVRGARD Beblitz partner

  Het laatste nieuws

  Blijf op de hoogte van BeBlitz.

  Meld u aan voor de online nieuwsbrief, speciaal voor autoliefhebbers.

   Uw erkend en gecertificeerd
   Detailing & Car cleaning expert

   Geeft de zorg aan uw voertuig dat het verdiend.