Glascoating

Home » service » Glascoating

Glascoating bij BeBlitz

Hoe eerder u uw gloednieuwe auto in glascoating laat zetten, des te voordeliger het voor het voor u wordt! BeBlitz is meervoudig gecertificeerd in het zetten van glascoatings en onze behandelingen zijn meeverzekerd in uw polis. Met een oog voor detail en als enige glascoating specialist in het Noorden mogen wij ons ook de enige Approved Detailer noemen. Dit betekent dat wij de meest hoogwaardige coatings mogen zetten die zelfs 100% fysiek zijn. Vervolgens krijgt deze behandeling nog een vuil afstotende laag die ook nog eens voor een gerante glans zorgt zodat uw auto extra shined! Tevens worden de “poriën” van de lak van uw voertuig afgedekt, waardoor er nauwelijks nog vuil hecht aan uw voertuig.

Ook bieden wij een glascoating aan die we speciaal kunnen plaatsen op uw ruiten. Deze laag beschermt net zo goed de ramen als uw lak, waarbij de doorzichtigheid niet belemmerd wordt. Deze laag verzegelt het glas, waardoor water en andere vuiltjes makkelijker afglijden van uw ruiten. Zo hoeft u minder vaak uw ramen van de auto te wassen!

Natuurlijk kijken we eerst wat uw wensen zijn, om zo een persoonlijk behandelplan op te stellen om alle potentie uit uw auto te halen.

Onze glascoatinghal

Wij voeren de glascoating behandeling uit in onze speciale Glascoating hal. Deze is volledig afgesloten zodat er niet voortdurend langs uw nieuwe auto wordt gelopen. Eveneens is de ruimte stofvrij om eventuele oneffenheden in de Glascoating te voorkomen. Voordat wij beginnen aan het zetten van deze coating, polijsten wij  soms wel tot 5 lagen terug om het gewenste resultaat te bereiken. Voor een optimaal resultaat moeten namelijk alle oude swirl en gebruikssporen van uw lak verdwenen zijn.

In deze hal is de temperatuur altijd rond de 20 graden, dit bevordert de behandeling van uw auto. Wij werken met infrarood lampen om een consistente warmte uit te stralen tijdens het traject, die een hoogwaardig resultaat garanderen. Na het zetten van deze coating laten wij uw auto minimaal 24 uur uitharden, zodat u verzekerd bent van een goede behandeling. Met deze behandeling wordt steenslag hersteld, plaatselijke schades verholpen, was krassen weg gepolijst en worden deukjes gerestyled. Het nemen van deze behandeling preserveert de originele lak en behoudt uw auto dus, met het juiste onderhoud, langer in topkwaliteit!

De werkzaamheden

Het aanbrengen van een glascoating gebeurt in drie stappen:

 • Eerst reinigen wij alle oppervlakken van uw gehele voertuig die behandeld gaan worden. Door uw voertuig een diepe reiniging te geven zal de glascoating zich beter kunnen hechten aan de auto. Na de reiniging drogen wij het gehele voertuig met de hand na.
 • Hierna zullen wij eerst de lak van het voertuig inspecteren, waarbij wij altijd een polijstbehandeling verrichtten. Deze behandeling haalt alle krassen uit de oppervlakte, zodat de glascoating meer tot zijn recht komt. Na de polijstbehandeling brengen wij de glascoating aan in onze glascoatinghal
 • Tot slot doen wij eerst een kwaliteitscontrole van de glascoatingbehandeling. Hierna bieden wij de mogelijkheid om een behandeling aan uw interieur te doen, zodat uw voertuig er weer helemaal blitz uit ziet.

Waarom glascoating?

Glascoating werkt als een beschermlaagje op de lak van uw auto om beschadigingen te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan Uv-licht, opspattend grind en eventueel ander vuil van buitenaf. Deze beschermer bestaat hoofdzakelijk uit Siliciumdioxide, wat het gehele lakoppervlak van uw auto afsluit en dus beschermd. Als er dan toch een beschadiging optreed, dan wordt als eerst deze beschermlaag beschadigt en daardoor blijft de laklaag van uw auto intact. Zelfs de velgen van uw auto kunnen gecoat worden, want een stoeprandje komt altijd gevaarlijk dicht in de buurt tijdens het parkeren. Eventueel vuil dat zich alsnog weet te hechten aan de auto wast u er makkelijk met de hand af: zo heeft u meer plezier en ook direct waardering van uw werk tijdens het wassen van uw auto!

Wij werken met verschillende speciale coatings die allemaal gespecialiseerd zijn voor verscheidene auto soorten. Zo bieden wij een keramische/glascoating aan van de beste merken. Dé coating die ook gebruikt wordt voor de meest exclusieve auto’s zoals Alfa Romeo, Ferrari en Jaguar. Ook hebben wij een andere speciale coating die uitsluitend gebruikt wordt voor matte auto’s. Deze hoogwaardige merken garanderen een werking van minimaal twee tot maximaal zes jaar als bescherming van uw auto.

Maar daar stoppen we niet! Deze glascoatings hebben wij ook al toegepast op auto’s, motoren, fietsen, boten, etc. Zelfs de meest exclusieve automerken hebben wij in glascoating gezet om een goede bescherming, en dus een betere uitstraling, te garanderen. 

Glascoating onderhoudsbeurt

Wanneer u al een behandeling heeft gehad van ons of een voertuig heeft die nog in perfecte staat verkeert, dan kan deze bij ons een onderhoudsbeurt voor de glascoating verkrijgen. Hierbij zorgen wij ervoor dat de glascoating in perfecte staat verblijft zolang u gebruik maakt van uw voertuig!

Tijdens deze behandeling reinigen we het volledige exterieur van uw voertuig, waarbij we diverse specialistische middelen gebruiken om het beste resultaat te verkrijgen. Hierna inspecteren we glascoating-laag en doen we een kwaliteitscheck van onze behandeling. Uw auto zal klaarstaan wanneer wij tevreden zijn van het resultaat.

Indien er een nieuwe glascoating aangebracht moet worden, dan staan wij ook klaar voor u. Wanneer dit ter sprake is, zullen we samen met u overleggen wat de precieze wensen zijn en maken we ook direct een inventaris op met eventuele extra aandachtspunten waar we rekening mee moeten houden.

Direct een offerte aanvragen

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vul onderstaand formulier in en wij komen snel met u in contact.

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Een aantal van onze diensten?

  Chiptuning

  Optimaliseer prestaties, brandstofefficiëntie en rijervaring met professionele, op maat gemaakte aanpassingen.

  Autolak scannen

  Perfecte kleurmatch: nauwkeurig scannen voor een naadloze afwerking bij lakherstel en personalisatie.

  Car wrapping

  Tijd voor een nieuw exterieur? Laat ons je dromen waar maken!

  Blije klanten

  Klanten aan het woord

  BeBlitz High-end Detailing
  4.9
  Gebaseerd op 80 beoordelingen
  powered by Google
  Daniel PeetersDaniel Peeters
  12:32 25 Apr 24
  Ik ben enorm tevreden over de vakmanschap van beblitz Hoogezand. Ze hebben mijn golf2 uit 1984 volledig onder handen... genomen! Hij lijkt wel als nieuw!lees verder
  GJ MGJ M
  07:56 19 Apr 24
  Fokko denkt met je mee en komt met goede oplossingen.
  Pieter KiewietPieter Kiewiet
  07:01 04 Mar 24
  Auto ziet er weer als nieuw uit net dat hij zo van de fabriek komt vak werk daar bij BeBlitzDaarom mensen je auto weer als... nieuw ga na BeBlitzlees verder
  RobindjRobindj
  23:28 15 Feb 24
  Ik heb hier mijn auto heen gebracht voor een complete behandeling (wassen, polijsten, ontvetten en coaten). Gezien de... situatie waar ik in zat (en dat was niet positief m.b.t. de auto) was BeBlitz erg constructief en meedenkend om een passende oplossing te bieden voor mij. De auto moest eigenlijk van voor af aan opnieuw gedaan worden. Het vertrouwen dat ik had was in eerste instantie niet heel groot gezien mijn ervaringen uit het verleden. Echter, de hoeveelheid tijd en passie die er in gestopt is met het team van Beblitz is ongekend. Ook de service. Leenauto vervolgens meegekregen, je mocht altijd komen kijken en dus aan tijd geen gebrek om het zo maar te zeggen. Om iemand zo tegemoet te komen (tegen kostprijs) zie je niet vaak meer in deze tijd waar men tegenwoordig alleen maar uit is op winstbejag. Het resultaat mag er dan ook echt zijn. Een stralende auto waarbij het vertrouwen in de klant hersteld is. Daar wordt je blij van.En tot slot nog belangrijk om te vermelden.BeBlitz heeft als enige in Groningen een approved detailer keurmerk van Labocosmetica (Glansz), is als één van de weinigen in Groningen een certified installer van Modesta en bezit tevens een BOVAG/FOCWA certificaat. Dan zit je hier dus veilig. Let dus goed op waar je je auto laat doen.lees verder
  Djahili BishDjahili Bish
  19:06 07 Feb 24
  Onze Auto ziet er van binnen en buiten weer als nieuw uit. De klantvriendelijke eigenaar en personeel zijn vakmensen met... passie voor autos, detailing en glascoating. Zeer tevreden met het eindresultaat en kom hier zeker terug. Ik raad iedereen aan hierheen te gaanlees verder
  Jaap ZwerverJaap Zwerver
  10:57 20 Jan 24
  Annemarie Afman DijkAnnemarie Afman Dijk
  08:11 20 Jan 24
  Beblitz is een klantgericht bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Beblitz heeft onze camper een coating... gegeven en dat hebben ze zeer goed gedaan. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.lees verder
  Niels WesterveldNiels Westerveld
  10:30 16 Jan 24
  Heb mijn alfa romeo 156 Berlina heen gebracht voor het stoomreinigen van het interieur en de lak laten polijsten en in de... wax laten zetten, auto haalde ik er weer showroom weg, een top bedrijf met kwaliteit service.lees verder
  Rienko WietsmaRienko Wietsma
  14:49 03 Jan 24
  onze zwarte audi cabrio is voorzien van een glascoating en hij ziet er nu uit alsof hij zo uit de fabriek komt . prachtig... op hoogglans gebracht en alle kleine beschadigingen , allemaal verdwenen . erg tevreden een aanrader.lees verder
  Edwin ArendsEdwin Arends
  09:49 03 Jan 24
  Als je net even meer verwacht is dit de plek om je auto een complete metamorfose te laten geven.
  js_loader

  HOGE KWALITEIT MERKEN

  Onze merken

  Wij stellen hoge eisen aan de merken waarmee wij uw voertuig weer in topconditie brengen.

  Labocosmetica beblitz hoogezand detailing
  Angelwax
  Work Stuff
  Rupes detailing beblitz hoogezand
  Kovax
  ProFilm PPF Folie
  COVRGARD Beblitz partner

  Het laatste nieuws

  Blijf op de hoogte van BeBlitz.

  Meld u aan voor de online nieuwsbrief, speciaal voor autoliefhebbers.

   Uw erkend en gecertificeerd
   Detailing & Car cleaning expert

   Geeft de zorg aan uw voertuig dat het verdiend.