Car PPF-folie

Home » service » Car PPF-folie

Car PPF-folie bij BeBlitz

Wat is PPF-folie?

PPF-folie staat voor Paint Protection Film. Deze laag wordt bovenop de laklaag gelegd waardoor deze wordt beschermd tegen aantasting van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan steenslag en chemische aantasting van onder andere neerslag, maar ook parkeerschade en krassen. In combinatie met een glascoating verlengen we de levensduur en uitstraling van uw voertuig met meerdere jaren. Ook is op deze manier de autolak beschermt tegen verkleuring door Uv-licht en stoot het vuil af.

Een PPF behandeling heeft een garantie van minimaal 10 jaar. Wanneer u voor dit extra schild kiest, dan heeft u de volgende voordelen:

 • Bescherming tegen chemische aantasting
 • Behoud van onderliggende laklaag
 • Filtering van schadelijk Uv-licht
 • Vuilafstotend
 • Garandeert een perfecte uitstraling van uw voertuig
 • Verminderd wax- en wasbehandelingen

Breed scala

BeBlitz werkt uitsluitend met de allerbeste merken, wij gaan voor de optimaalste garantie en ons team is meervoudig gecertificeerd in het zetten van deze folie! Wij bieden diverse PPF-folies aan om alle soorten auto’s met hun diverse karakters meer tot hun recht te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan een matte of juist een glanzende afwerking, maar ook een carbonfolie. Met een extra schild tegen beschadigingen van buitenaf, staat u voor minder verassingen wanneer er toch een kleine beschadiging optreedt.

Eveneens bieden wij een transparante folie aan voor de koplampen die ze beschermen tegen verkleuring door Uv-licht. Ook kunnen we een smoke-zwarte folie aanbrengen die de uitstraling van uw lampen accentueert.

Waarom is het zo populair?

Het is een specialistische behandeling en het heeft werkelijk een grote impact op uw voertuig. Eventuele beschadigingen zoals bijvoorbeeld krassen worden opgevangen door deze laag. In sommige gevallen zijn zelfs deze folies zelfhelend!

Dit doorzichtig schild tast niet de uitstraling van uw auto aan; het laat hem zelfs harder shinen! Deze doorzichtige laag creëert als het ware een soort shimmer die uw auto laat stralen wanneer er licht op valt. Met een Blitze uitstraling steelt u opnieuw de show en u hoeft zich niet langer zorgen te maken voor kleine oneffenheden.

Onze deals

Bronzen pakket

Met deze behandeling coaten wij de gehele voorkant van uw voertuig. De PPF folie beschermt uw voertuig 100% tegen alledaagse beschadigingen. Niet alleen is uw voertuig beschermt tegen opspattend grind, de Uv-straling van de zon kan de lak minder aantasten.

Zilveren pakket

100% bescherming voor de verstandige rijder. Met dit pakket beschermt u uw gehele voertuig, waardoor u aan alle kanten beschermt bent. Ook zijn uw velgen voorzien van een schild tegen kleine beschadigingen en steenslag. Wanneer uw gehele voertuig zo beschermt is, durft u zelfverzekerder vele kilometers af te leggen.  

Gouden pakket

De ware autoliefhebber gaat voor ons Gouden pakket. Deze complete behandeling voor het gehele voertuig garandeert de optimaalste bescherming. Niet alleen zetten wij PPF op het gehele voertuig, ook brengen wij hierna een glascoating aan. Deze twee extra lagen laten tezamen uw voertuig harder shinen als tevoren. Tevens is deze combinatie water- en vuilafstotend, wat het uiterlijk van uw voertuig ook bevorderd. Met dit pakket is het reinigen van het exterieur van uw voertuig zo gedaan.

Diamanten pakket

Ready for a Blitztastic revolution? Dit uitgebreid pakket zorgt niet alleen voor een optimaal beschermt exterieur, maar het interieur krijgt ook een behandeling. Met een complete detailing behandeling wordt eerst uw interieur tot in de fijnste detail gereinigd en vervolgens brengen wij ook PPF aan op het kunststof. Met dit pakket is uw auto een verlengstuk van uw imago, professioneel en stijlvol.

Direct een offerte aanvragen

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vul onderstaand formulier in en wij komen snel met u in contact.

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Een aantal van onze diensten?

  Glascoating

  Voor extra bescherming, vuilafstotende laag en de unieke glans.

  Detailing

  Uw voertuig zijn interieur en exterieur to the next level!

  Excellent Detailing

  De metamorfose behandeling in één dag, met een stralend eind resultaat.

  Blije klanten

  Klanten aan het woord

  Marjolein BeversMarjolein Bevers
  21:54 31 Oct 22
  We hebben bij dit top bedrijf de eerste auto voor onze dochter gevonden. Zeer goede afspraken kunnen maken over afleveren en... ophalen. Zeer vriendelijk geholpen!!!! Kan iedereen aanraden hier te gaan kijken voor een Occasion.lees verder
  mark veldmark veld
  18:23 05 Sep 22
  Ben er achter gekomen dat je zelf niet met verschillende merken was de auto moet poetsen 😢 en ook niet met een... verkeerde poets machine . Harde leer, gelukkig heb je dan ook BeBlitz Hoogezand die dit oplost .Nu ben ik bij BeBlitz Hoogezand geweest en mijn auto ziet er weer uit als nieuw , geweldig om hem zo weer te zien . Oo wat is hij weer mooi .Bedankt voor alles en de goeie service 👍👍lees verder
  Tico EmerenciaTico Emerencia
  16:47 09 Aug 22
  Auto aangekocht bij een plaatselijke dealer. De auto bleek toch niet rookvrij zoals aangegeven. Se autodealer heeft daarna... snel gehandeld en BeBlitz aanbevolen op hun kosten. Ik kon er op korte termijn terecht en er is goed werk geleverd. De rookgeur lijkt zo goed als verdwenen na de diepe reiniging + ozon behandeling. Erg tevreden!lees verder
  jan van 't hoffjan van 't hoff
  10:13 05 Aug 22
  Zoek niet verderDit is het adres om uw auto weer als nieuw te laten zijn of uw nieuwe nog mooier te maken
  B en DB en D
  13:40 01 Aug 22
  Wat een fijne zaak. We hebben hier een oudere auto gekocht voor onze dochter met weinig kilometers.De verkoper speelde erg... leuk mee om de verrassing voor onze dochter nog groter te maken. Goede betrouwbare autozaak!lees verder
  js_loader

  HOGE KWALITEIT MERKEN

  Onze merken

  Wij stellen hoge eisen aan de merken waarmee wij uw voertuig weer in topconditie brengen.

  Labocosmetica beblitz hoogezand detailing
  Angelwax
  Work Stuff
  Rupes detailing beblitz hoogezand
  Kovax
  ProFilm PPF Folie
  COVRGARD Beblitz partner

  Het laatste nieuws

  Blijf op de hoogte van BeBlitz.

  Meld u aan voor de online nieuwsbrief, speciaal voor autoliefhebbers.

   Uw erkend en gecertificeerd
   Detailing & Car cleaning expert

   Geeft de zorg aan uw voertuig dat het verdiend.