Lakherstel

Home » service » Lakherstel

Lakherstel bij BeBlitz

Heeft u de lak van uw auto laten herstellen, maar deze is niet het gewenste resultaat geworden? Of heeft u schades opgelopen die u graag herstelt wilt hebben? BeBlitz is het juiste adres om alle ongemakken te herstellen! Lakherstel is niet voor iedere detailer weggelegd en helaas zien wij te vaak dit soort “herstelde” voertuigen.

Wij staan garant voor hoogwaardige lakcorrectie en -herstel. Uw auto is een verlenging van uw imago en beide wilt u onbeschadigd houden. Samen met u kijken wij hoe uw auto weer écht hersteld moet worden en wij garanderen dat hij er nog beter uit zal zien dan wanneer u hem aanschafte. Wij hebben al vele voertuigen mogen herstellen, waaronder Alfa Romeo’s, Porsches, Audi’s en McLarens. Benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom langs bij onze zaak!

Lakcorrectie

Uw lak laten herstellen na een beschadiging, maar de kleur wijkt af? Wij verrichten niet dergelijk prutswerk! Met onze kleurmeter voor autolak kunnen wij de kleurcode accuraat scannen. Wanneer wij deze hebben herleid, dan laten wij deze lak door een van onze aangesloten partners op kleur mengen.
Voordat wij de schade herstellen, is het van belang dat wij de oude verflaag eraf polijsten. Het werkvlak wordt soms tot meerdere lagen terug gepolijst om het gewenste resultaat te verkrijgen. Vervolgens maken we datzelfde vlak goed stofvrij, waarna ons team de lak aanbrengt. Hierbij letten wij op dat amateurfouten zoals spuitnevel, -structuur en lopers vermeden worden tijdens het lakproces. Iedere imperfectie is niet alleen direct zichtbaar tijdens de behandeling, deze trekt alle aandacht wanneer de nieuwe lak is gedroogd. In onze speciale lakcorrectie hal is geen stofje te bekennen en daarom kan deze behandeling bij BeBlitz niet mislukken!

Lakschade herstel

Vandalisme aan auto’s is een grote veroorzaker voor lakschade aan auto’s. Maar ook kan een ongeluk in een klein hoekje zitten, zoals bijvoorbeeld een klein takje dat een kras achterlaat over het verlengde van uw autozijde. Ongeacht wat voor schade, herstellen doet ons team van BeBlitz met passie en vakkunde. Het verwijderen van een kras is niet een simpele behandeling, daarom gaan wij met de grootste zorgvuldigheid om met iedere lakbeschadiging. Net als bij het herstellen van steenslag in de lak, is er baat bij een vaste hand en veel kennis om deze schades te herstellen.

Om schade in de lak te herstellen, is het van belang dat wij het werkgebied aan de auto eerst opschuren. Hierna kunnen wij deze beschadiging verhelpen, door de lak opnieuw aan te brengen. We laten de kleur van de lak herstellen, nadat wij de kleurcode hebben gescand van de auto. Deze brengen we vervolgens aan op uw auto, waarin we de spuitviscositeit constant houden, zodat de kans op sinaasappeleffect nauwelijks mogelijk is. Tevens gebruiken wij tijdens het droogproces speciale machines die het drogings- en uithardingsproces van de verf optimaliseren.

Spot Repair: Precies herstel, Geen overbodige ingrepen

In de wereld van lakherstel is precisie de sleutel, en daar komt Spot Repair om de hoek kijken. Bij BeBlitz begrijpen we dat niet alle lakproblemen een grootschalige aanpak vereisen. Met Spot Repair richten we ons specifiek op de beschadigde plekken, zoals krassen, deukjes of lichte lakbeschadigingen. Door ons te concentreren op deze specifieke gebieden vermijden we onnodige ingrepen, waardoor de reparatie snel, efficiënt en kosteneffectief is. Uw voertuig behoudt zijn glans en perfectie, zonder de noodzaak van een algehele lakbehandeling. Ontdek de precisie van Spot Repair voor doelgericht lakherstel.

Next level, shine through

Maar lakherstel gaat nog verder dan alleen maar het corrigeren van andermans fouten. Terwijl u uw auto gebruikt, wordt de kleurlaag van uw voertuig over de loop van de tijd steeds doffer. Ook kan het zijn dat uw auto is verkleurt onder invloed van het UV-licht van de zon of door het vuil dat zich in de lak heeft vastgebeten en de kleur vertroebelt. Ons team kan ervoor zorgen dat de intensiteit van de kleur weer terugkomt. Wanneer wij de toplaag opschuren, krijgen wij al gauw toegang tot de originele kleur van uw voertuig en hierna zullen wij hem polijsten. Met deze polijstbehandeling halen wij niet alleen de authentieke kleur van de auto terug, maar laten we hem ook nog eens blinken als een spiegelbeeld. Wanneer wij uw reflectie onvervormd terug zien in de auto, dan weten wij zeker dat wij uw verwachtingen hebben overtroffen.

De diensten die wij onder andere aanbieden:

 • Spuitstructuur verwijderen
 • Steenslagschade herstellen
 • Stofjes uit het lak verwijderen
 • Lopers verwijderen
 • Vandalismekrassen verwijderen
 • Wasstraat- en waskrassen
 • Verwijdering van diepere krassen
 • Verkleurde auto’s op polijsten
 • Sinaasappelstructuur verwijderen
 • Handspuitwerk verwijderen

Direct een offerte aanvragen

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vul onderstaand formulier in en wij komen snel met u in contact.

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Een aantal van onze diensten?

  Spotrepair

  Plaatselijk herstel zonder kleurverschil voor auto's.

  Customs

  Transformeer je auto met onze customs en exclusieve upgrades.

  Carcleaning

  Het full-service autopoetsbedrijf uit Hoogezand met een zeer volledig aanbod.

  Blije klanten

  Klanten aan het woord

  BeBlitz High-end Detailing
  4.9
  Gebaseerd op 76 beoordelingen
  powered by Google
  Jaap ZwerverJaap Zwerver
  10:57 20 Jan 24
  Annemarie Afman DijkAnnemarie Afman Dijk
  08:11 20 Jan 24
  Beblitz is een klantgericht bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Beblitz heeft onze camper een coating... gegeven en dat hebben ze zeer goed gedaan. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.lees verder
  Niels WesterveldNiels Westerveld
  10:30 16 Jan 24
  Heb mijn alfa romeo 156 Berlina heen gebracht voor het stoomreinigen van het interieur en de lak laten polijsten en in de... wax laten zetten, auto haalde ik er weer showroom weg, een top bedrijf met kwaliteit service.lees verder
  Rienko WietsmaRienko Wietsma
  14:49 03 Jan 24
  onze zwarte audi cabrio is voorzien van een glascoating en hij ziet er nu uit alsof hij zo uit de fabriek komt . prachtig... op hoogglans gebracht en alle kleine beschadigingen , allemaal verdwenen . erg tevreden een aanrader.lees verder
  Edwin ArendsEdwin Arends
  09:49 03 Jan 24
  Als je net even meer verwacht is dit de plek om je auto een complete metamorfose te laten geven.
  Casper van OostrumCasper van Oostrum
  13:22 02 Dec 23
  Meerdere trekkers laten poetsen, keurig resultaat en goed meedenkend!
  Jordy DrenthJordy Drenth
  20:03 01 Dec 23
  Stefan WildeboerStefan Wildeboer
  19:50 01 Dec 23
  Deze man heeft verstand van autos lakken heel er ervaren man netjes en zorgvuldig in zijn wel ga zo door jongens
  Robert VenemaRobert Venema
  17:56 30 Nov 23
  Je auto, motor en of boot is bij Beblitz op het beste adres, met oog voor alle detail(s) ter bescherming van het lak.Zeer... klantvriendelijke benadering.lees verder
  remco borgman baseballremco borgman baseball
  16:11 07 Nov 23
  Super tof bedrijf. Heb mijn auto hier van binnen laten diepreinigen en de buiten kant 3 laags laten polijsten hij ziet er... weer super uit !!lees verder
  js_loader

  HOGE KWALITEIT MERKEN

  Onze merken

  Wij stellen hoge eisen aan de merken waarmee wij uw voertuig weer in topconditie brengen.

  Labocosmetica beblitz hoogezand detailing
  Angelwax
  Work Stuff
  Rupes detailing beblitz hoogezand
  Kovax
  ProFilm PPF Folie
  COVRGARD Beblitz partner

  Het laatste nieuws

  Blijf op de hoogte van BeBlitz.

  Meld u aan voor de online nieuwsbrief, speciaal voor autoliefhebbers.

   Uw erkend en gecertificeerd
   Detailing & Car cleaning expert

   Geeft de zorg aan uw voertuig dat het verdiend.