Lakherstel

Home » service » Lakherstel

Lakherstel bij BeBlitz

Heeft u de lak van uw auto laten herstellen, maar deze is niet het gewenste resultaat geworden? Of heeft u schades opgelopen die u graag herstelt wilt hebben? BeBlitz is het juiste adres om alle ongemakken te herstellen! Lakherstel is niet voor iedere detailer weggelegd en helaas zien wij te vaak dit soort “herstelde” voertuigen.

Wij staan garant voor hoogwaardige lakcorrectie en -herstel. Uw auto is een verlenging van uw imago en beide wilt u onbeschadigd houden. Samen met u kijken wij hoe uw auto weer écht hersteld moet worden en wij garanderen dat hij er nog beter uit zal zien dan wanneer u hem aanschafte. Wij hebben al vele voertuigen mogen herstellen, waaronder Alfa Romeo’s, Porsches, Audi’s en McLarens. Benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom langs bij onze zaak!

Lakcorrectie

Uw lak laten herstellen na een beschadiging, maar de kleur wijkt af? Wij verrichten niet dergelijk prutswerk! Met onze kleurmeter voor autolak kunnen wij de kleurcode accuraat scannen. Wanneer wij deze hebben herleid, dan laten wij deze lak door een van onze aangesloten partners op kleur mengen.
Voordat wij de schade herstellen, is het van belang dat wij de oude verflaag eraf polijsten. Het werkvlak wordt soms tot meerdere lagen terug gepolijst om het gewenste resultaat te verkrijgen. Vervolgens maken we datzelfde vlak goed stofvrij, waarna ons team de lak aanbrengt. Hierbij letten wij op dat amateurfouten zoals spuitnevel, -structuur en lopers vermeden worden tijdens het lakproces. Iedere imperfectie is niet alleen direct zichtbaar tijdens de behandeling, deze trekt alle aandacht wanneer de nieuwe lak is gedroogd. In onze speciale lakcorrectie hal is geen stofje te bekennen en daarom kan deze behandeling bij BeBlitz niet mislukken!

Lakschade herstel

Vandalisme aan auto’s is een grote veroorzaker voor lakschade aan auto’s. Maar ook kan een ongeluk in een klein hoekje zitten, zoals bijvoorbeeld een klein takje dat een kras achterlaat over het verlengde van uw autozijde. Ongeacht wat voor schade, herstellen doet ons team van BeBlitz met passie en vakkunde. Het verwijderen van een kras is niet een simpele behandeling, daarom gaan wij met de grootste zorgvuldigheid om met iedere lakbeschadiging. Net als bij het herstellen van steenslag in de lak, is er baat bij een vaste hand en veel kennis om deze schades te herstellen.

Om schade in de lak te herstellen, is het van belang dat wij het werkgebied aan de auto eerst opschuren. Hierna kunnen wij deze beschadiging verhelpen, door de lak opnieuw aan te brengen. We laten de kleur van de lak herstellen, nadat wij de kleurcode hebben gescand van de auto. Deze brengen we vervolgens aan op uw auto, waarin we de spuitviscositeit constant houden, zodat de kans op sinaasappeleffect nauwelijks mogelijk is. Tevens gebruiken wij tijdens het droogproces speciale machines die het drogings- en uithardingsproces van de verf optimaliseren.

Next level, shine through

Maar lakherstel gaat nog verder dan alleen maar het corrigeren van andermans fouten. Terwijl u uw auto gebruikt, wordt de kleurlaag van uw voertuig over de loop van de tijd steeds doffer. Ook kan het zijn dat uw auto is verkleurt onder invloed van het UV-licht van de zon of door het vuil dat zich in de lak heeft vastgebeten en de kleur vertroebelt. Ons team kan ervoor zorgen dat de intensiteit van de kleur weer terugkomt. Wanneer wij de toplaag opschuren, krijgen wij al gauw toegang tot de originele kleur van uw voertuig en hierna zullen wij hem polijsten. Met deze polijstbehandeling halen wij niet alleen de authentieke kleur van de auto terug, maar laten we hem ook nog eens blinken als een spiegelbeeld. Wanneer wij uw reflectie onvervormd terug zien in de auto, dan weten wij zeker dat wij uw verwachtingen hebben overtroffen.

De diensten die wij onder andere aanbieden:

 • Spuitstructuur verwijderen
 • Steenslagschade herstellen
 • Stofjes uit het lak verwijderen
 • Lopers verwijderen
 • Vandalismekrassen verwijderen
 • Wasstraat- en waskrassen
 • Verwijdering van diepere krassen
 • Verkleurde auto’s op polijsten
 • Sinaasappelstructuur verwijderen
 • Handspuitwerk verwijderen

Direct een offerte aanvragen

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vul onderstaand formulier in en wij komen snel met u in contact.

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Een aantal van onze diensten?

  Glascoating

  Voor extra bescherming, vuilafstotende laag en de unieke glans.

  Detailing

  Uw voertuig zijn interieur en exterieur to the next level!

  Excellent Detailing

  De metamorfose behandeling in één dag, met een stralend eind resultaat.

  Blije klanten

  Klanten aan het woord

  Marjolein BeversMarjolein Bevers
  21:54 31 Oct 22
  We hebben bij dit top bedrijf de eerste auto voor onze dochter gevonden. Zeer goede afspraken kunnen maken over afleveren en... ophalen. Zeer vriendelijk geholpen!!!! Kan iedereen aanraden hier te gaan kijken voor een Occasion.lees verder
  mark veldmark veld
  18:23 05 Sep 22
  Ben er achter gekomen dat je zelf niet met verschillende merken was de auto moet poetsen 😢 en ook niet met een... verkeerde poets machine . Harde leer, gelukkig heb je dan ook BeBlitz Hoogezand die dit oplost .Nu ben ik bij BeBlitz Hoogezand geweest en mijn auto ziet er weer uit als nieuw , geweldig om hem zo weer te zien . Oo wat is hij weer mooi .Bedankt voor alles en de goeie service 👍👍lees verder
  Tico EmerenciaTico Emerencia
  16:47 09 Aug 22
  Auto aangekocht bij een plaatselijke dealer. De auto bleek toch niet rookvrij zoals aangegeven. Se autodealer heeft daarna... snel gehandeld en BeBlitz aanbevolen op hun kosten. Ik kon er op korte termijn terecht en er is goed werk geleverd. De rookgeur lijkt zo goed als verdwenen na de diepe reiniging + ozon behandeling. Erg tevreden!lees verder
  jan van 't hoffjan van 't hoff
  10:13 05 Aug 22
  Zoek niet verderDit is het adres om uw auto weer als nieuw te laten zijn of uw nieuwe nog mooier te maken
  B en DB en D
  13:40 01 Aug 22
  Wat een fijne zaak. We hebben hier een oudere auto gekocht voor onze dochter met weinig kilometers.De verkoper speelde erg... leuk mee om de verrassing voor onze dochter nog groter te maken. Goede betrouwbare autozaak!lees verder
  js_loader

  HOGE KWALITEIT MERKEN

  Onze merken

  Wij stellen hoge eisen aan de merken waarmee wij uw voertuig weer in topconditie brengen.

  Labocosmetica beblitz hoogezand detailing
  Angelwax
  Work Stuff
  Rupes detailing beblitz hoogezand
  Kovax
  ProFilm PPF Folie
  COVRGARD Beblitz partner

  Het laatste nieuws

  Blijf op de hoogte van BeBlitz.

  Meld u aan voor de online nieuwsbrief, speciaal voor autoliefhebbers.

   Uw erkend en gecertificeerd
   Detailing & Car cleaning expert

   Geeft de zorg aan uw voertuig dat het verdiend.