Detailing

Home » service » Detailing

Detailing bij BeBlitz

Dit is misschien wel dé dienst waar BeBlitz bekend om staat! Wij brengen uw auto naar een next level: wij herstellen zelfs de kleinste beschadigingen die u nog niet had opgemerkt. Als begrip in de herstelwereld kunnen wij niet langer zeggen dat we repareren: wij verleggen de standaard tot hogere niveaus! Aangezien ieder zijn eigen verwachtingen heeft betreffende zijn behandeling, gaan wij eerst met u in gesprek om uw wensen te achterhalen. Hierna stellen wij een persoonlijk behandelplan op die perfect aansluit bij het herstelplan van uw auto. Iedere auto heeft zijn eigen liefde met tijd nodig. Laten wij garant staan voor een hoge kwaliteit!

Ook zijn wij als enig gecertificeerd bedrijf in het noorden die zich Approved Detailer mogen noemen. Met deze dienst kunnen wij een zogeheten blindo-coating zetten, een van de laatste technologische ontwikkelingen van Labocosmetica! Deze laag werkt niet alleen waterafstotend, ook is hij vuil afwerend waardoor u minder vaak uw auto hoeft schoon te maken. Wanneer deze glasachtige laag is aangebracht, lijkt het alsof de lak een flinterdun doorzichtig schild heeft gekregen. Deze bescherming gaat met het juiste onderhoud een lange tijd mee en geeft u nog meer voldoening als u in uw voertuig rijd.

Detailing Porsche 911 T

Exterieur Detailing

Ook voor uw exterieur moeten we een extra oog hebben op detail. Verkeerde technieken tijdens het wassen en het polijsten komen niet ten goede aan uw voertuig zijn lak en kunnen extra schade veroorzaken in de toekomst. Door de juiste behandelingen op te stellen, kunnen wij eventuele schade herstellen en kunnen wij de lak weer opnieuw beschermen voor alle krachten van buitenaf.

Misschien wilt u wel uw voertuig zijn exterieur naar the next level brengen? Met een wrap-beurt kunnen we hem een compleet nieuw karakter geven, die nauw aansluit bij u als persoon. Gaat u voor een stijlvolle gladde look of wilt u juist een bold statement maken? Verken de mogelijkheden bij ons en wie weet kunnen we juist hetgeen accentueren wat u nog niet eerder zag!

Interieur Detailing

Beblitz biedt u meerdere behandelingen aan in leder- en kunststofherstel. Hoe voorzichtig u ook bent met uw voertuig, gebruikssporen ontstaan ongeacht de chauffeur. Veel slijtagesporen vormen zich aan het stuur en bij het instappen van de auto, en laat dit nou net het visitekaartje zijn van uw auto wanneer iemand instapt. Met een goede behandeling, herstellen wij al deze vervelende ongemakken in een handomdraai. Samen met onze speciaal geselecteerde producten, zorgen wij ervoor dat de beschadigingen verdwijnen en dat het herstel nauwelijks zichtbaar is. Met behulp van onder andere materialen die tandartsen gebruiken voor uw gebit, garanderen wij de hoogste herstelwerkzaamheden voor uw auto. In het geval dat beschadigingen dusdanig onherstelbaar zijn, zullen we na overleg met u een van onze aangesloten partners contacteren. Zij kunnen onze herstelwerkzaamheden verlengen en samen met hun restaureren wij uw auto in een nog betere conditie dan wanneer die de showroom uit kwam rollen.

Ook kunnen wij uw interieur compleet nieuw in kleur spuiten. Denk hierbij aan het restaureren van de originele kleur, maar ook het opnieuw detailen in de laatste modetrends. Dankzij onze meesters uit Italië, zijn wij in staat om met een speciale laser de kleursamenstelling van uw leer te bepalen en exact dezelfde kleur te mengen. In onze speciale mengkamer lezen wij de kleurcode af en met een geavanceerde machine kunnen wij wel 9010 verschillende kleuren samenstellen! Voor het aanbrengen van de kleur is het dan nog van belang om te weten of het leer in mat, zijdeglans of hoogglans hersteld moet worden. Als het leer is hersteld, dan werken wij het nog af met een topcoating die deze laag beschermd. Hierdoor ziet uw voertuig er van binnenuit weer blitz uit!

Maar ons leerherstelexpertise eindigt niet alleen bij auto’s! Bij BeBlitz hebben wij al meerdere zadels van motoren mogen herstellen. Eveneens hebben wij ook al enkele stofferingen van boten mogen restaureren, zodat deze weer in de opperste conditie eruitzagen. Denk hierbij aan slijtage door gebruik, maar ook vanwege de invloeden van het weer. De zuurgraad van regen en andere vuiltjes maken allemaal kleine beschadigingen aan uw leer en stoffen, en dit versnelt het slijtageproces weer op zijn beurt. Een goede restauratie van ons in combinatie met de juiste behandeling, verlengt de levensduur van uw voertuigen en zorgt er ook nog eens voor dat u (weer) optimaal ervan kan genieten.

Reiniging

Een cleaning behandeling voor uw auto nodig? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u regelen! Met verschillende, speciaal samengestelde producten laten wij uw voertuig weer shinen als vanouds. Wij gebruiken zelfs geen microvezeldoeken, want zelfs hieraan blijven nog kleine stofdeeltjes zitten. Zowel het interieur als het exterieur kan compleet gereinigd worden. Alles wordt gedaan, van de plooiingen van de fauteuils, tot de schroeven waarmee het logo van uw auto zit bevestigd.

Bent u niet zo gecharmeerd van het gebruik van onze PH-neutrale producten en machines tijdens een reiningingsbehandeling? Wij kunnen uw auto ook reinigen met foam en met handwash: hiermee garanderen wij dezelfde kwaliteit als iedere andere behandeling. Met deze behandeling gebruik we geen machines en is het risico dat er een kleine beschadiging met machines gemaakt wordt echt 0%.

2K onderzijde coating

Voordat wij deze coating aanbrengen op uw auto, reinigen wij deze tot de kleinste detail. Zonder een vuilvrije ondergrond zal deze coating niet goed kunnen hechten. Als de coating hard wordt en er niet (goed) gereinigd, dan worden eventuele oneffenheden op de carrosserie van de auto zichtbaar. Deze 2K-coating fungeert als een beschermlaag die uw auto beschermt, vooral tegen corrosie- en roestvorming. Tevens is deze coating een geschikt alternatief voor tectiellaag? Deze behandeling komt het meest tot zijn recht wanneer we uw voertuig ervoor een diepe bodemreiniging.

Deze dienst combineren wij vaak met bodemrestauratie, waarin wij al uw wensen vervullen. Wilt u de carrosserie compleet gezandstraald hebben, compleet vervangen of echt gecleand hebben? Wanneer u deze eerst goed laat cleanen, dan zal uw bodem weer als vanouds lijken en is er geen vuil wat geseald wordt onder de coating. Dit komt ook de behandeling niet ten goede, niet alleen omdat deze bumps zichtbaar zullen zijn in het resultaat, maar ook omdat eventuele schadelijke stoffen in het vuil de behandeling van binnenuit aantasten.

Stickerwerken herstellen

Sommige voertuigen hebben wat extra liefde nodig aan hun exterieur. Een Porsche kan nog zo’n goede glascoating hebben ontvangen, zonder zijn welbekende stripes aan de zijkant is hij niet compleet. Voor het herstel maken wij met de hulp van een professional eerst een template van de originele versieringen. Hierna verwijderen wij de bestickering van de zijkant en daarna polijsten wij ditzelfde vlak voordat wij opnieuw de stripes aanbrengen. Op deze manier is uw voertuig echt weer helemaal blitz!

Cleaning to the next level

Onze speciale cleanroom bevindt zich recht voor ons pand. Deze ruimte is speciaal vormgegeven om de beste detailingswerkzaamheden te kunnen verrichten.

Deze hal is voorzien van een witsteriele, strakke ruimte waar geen vuil binnen kan komen. Met behulp van onze geavanceerde apparatuur en de hoogste kwaliteitsproducten gaat ons team voor het beste resultaat. De nieuwste belichtingsapparatuur bevordert de behandelingsprocessen en zorgt voor een preciezer en nauwkeurig werkruimte waardoor onvakkundig werk niet mogelijk is. Samen met een systeem dat de luchtvochtigheid en de temperatuur nauwkeurig controleert, wordt iedere behandeling perfect uitgevoerd.

Deze ruimte is afgeschermd van nieuwsgierige voorbijgangers en heeft de laatste bewakingssystemen.

Direct een offerte aanvragen

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vul onderstaand formulier in en wij komen snel met u in contact.

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Een aantal van onze diensten?

  Glascoating

  Voor extra bescherming, vuilafstotende laag en de unieke glans.

  Detailing

  Uw voertuig zijn interieur en exterieur to the next level!

  Excellent Detailing

  De metamorfose behandeling in één dag, met een stralend eind resultaat.

  Blije klanten

  Klanten aan het woord

  Marjolein BeversMarjolein Bevers
  21:54 31 Oct 22
  We hebben bij dit top bedrijf de eerste auto voor onze dochter gevonden. Zeer goede afspraken kunnen maken over afleveren en... ophalen. Zeer vriendelijk geholpen!!!! Kan iedereen aanraden hier te gaan kijken voor een Occasion.lees verder
  mark veldmark veld
  18:23 05 Sep 22
  Ben er achter gekomen dat je zelf niet met verschillende merken was de auto moet poetsen 😢 en ook niet met een... verkeerde poets machine . Harde leer, gelukkig heb je dan ook BeBlitz Hoogezand die dit oplost .Nu ben ik bij BeBlitz Hoogezand geweest en mijn auto ziet er weer uit als nieuw , geweldig om hem zo weer te zien . Oo wat is hij weer mooi .Bedankt voor alles en de goeie service 👍👍lees verder
  Tico EmerenciaTico Emerencia
  16:47 09 Aug 22
  Auto aangekocht bij een plaatselijke dealer. De auto bleek toch niet rookvrij zoals aangegeven. Se autodealer heeft daarna... snel gehandeld en BeBlitz aanbevolen op hun kosten. Ik kon er op korte termijn terecht en er is goed werk geleverd. De rookgeur lijkt zo goed als verdwenen na de diepe reiniging + ozon behandeling. Erg tevreden!lees verder
  jan van 't hoffjan van 't hoff
  10:13 05 Aug 22
  Zoek niet verderDit is het adres om uw auto weer als nieuw te laten zijn of uw nieuwe nog mooier te maken
  B en DB en D
  13:40 01 Aug 22
  Wat een fijne zaak. We hebben hier een oudere auto gekocht voor onze dochter met weinig kilometers.De verkoper speelde erg... leuk mee om de verrassing voor onze dochter nog groter te maken. Goede betrouwbare autozaak!lees verder
  js_loader

  HOGE KWALITEIT MERKEN

  Onze merken

  Wij stellen hoge eisen aan de merken waarmee wij uw voertuig weer in topconditie brengen.

  Labocosmetica beblitz hoogezand detailing
  Angelwax
  Work Stuff
  Rupes detailing beblitz hoogezand
  Kovax
  ProFilm PPF Folie
  COVRGARD Beblitz partner

  Het laatste nieuws

  Blijf op de hoogte van BeBlitz.

  Meld u aan voor de online nieuwsbrief, speciaal voor autoliefhebbers.

   Uw erkend en gecertificeerd
   Detailing & Car cleaning expert

   Geeft de zorg aan uw voertuig dat het verdiend.