Carcleaning

Home » service » Carcleaning

BeBlitz uw carcleaning professional

Ontdek de topprestaties van uw auto met BeBlitz, dé carclean specialist in Hoogezand Sappemeer! Ons erkende autopoetsbedrijf biedt een scala aan behandelingen die afzonderlijk toegepast kunnen worden op uw voertuig. Van een zorgvuldige handwas tot een complete behandeling die uw auto opnieuw laat stralen, wij hebben het allemaal. Bekijk hieronder een overzicht van onze uitgebreide cleaning diensten.

Van een verfrissende handwas tot een complete behandeling voor een showroomwaardige uitstraling. BeBlitz, uw carclean specialist in Hoogezand Sappemeer, biedt diverse behandelingen om uw auto weer te laten stralen. Ontdek onze cleaning diensten en geef uw voertuig de perfecte verzorging die het verdient!

Teerverwijdering

Teer is één van de lastigste stoffen om verwijdert te krijgen van uw voertuig. Met behulp van klei, zowel in een ‘harde’ als een ‘zachte’ vorm, masseren wij het hardnekkige vuil van uw auto. Deze stof kleeft aan moeilijk bereikbare plekken aan de onderkant van uw voertuig. Met een grondige reiniging wordt aantasting voorkomen vanuit de onderkant van uw auto. Bij iedere polijstbehandeling zit ook een kleibehandeling, op deze manier halen wij alle oneffenheden en vuil van de carrosserie.

Chroom behandeling

Aanslag op chroom vormt zich door de chemische samenstelling van spat- en regenwater. Hierbij is het zo dat het water vlekken achterlaat, waardoor het chroom dof wordt. Met een goede behandeling met onze hoogwaardige producten laten wij het chroom weer blinken zoals de amerikanen het laten blinken. Tevens heeft BeBlitz een Amerikaanse chrome certificering.

Polijsten

Een goede polijstbehandeling zorgt ervoor dat uw auto er weer blitz uit komt te zien! Een kraakheldere weerspiegeling in uw autolak zal de aandacht trekken van iedere bewonderaar. Met onze diverse gespecialiseerde polijstmiddelen kunnen wij iedere auto herstellen.

Clean behandeling

Een goede reinigingsbehandeling komt uw auto ten goede. Niet alleen zal deze er weer als nieuw uit zien, maar ook zal er in de toekomst minder snel nieuw vuil zich hechten aan de auto.

Interieur behandeling

Een goede reiniging van uw interieur zorgt ervoor dat de bijrijders net zo van uw auto kunnen genieten als u! Het verwijderen van vlekken, vuiltjes en vervelende geuren is kinderspel met onze machines en producten. Met een deep clean brengen wij uw interieur weer terug naar nieuw-status!

Steam behandeling

Geen fan van onze producten met hogere pH-waardes? Geen probleem, want met een stoombehandeling kunnen wij uw interieur ook goed schoonmaken. Deze behandeling dringt diep door in het interieur, wat zelfs de diepste verontreiniging weet te verwijderen.

Motor reiniging

Soms gaat er iets fout bij een reparatie en het laatste wat u wilt is dat uw motor vies is. Bij ons reinigen wij uw gehele motor zodat het hart van de auto weer zijn werk kan doen. Ieder gedeelte wordt met de hand gereinigd, tot aan de kleinste groeven. Onze stoommachines kunnen wij ook gebruiken voor deze dienst.

Waxcoatings

Het aanbrengen van een wax coating beschermt de laklaag van uw auto. Wij hebben verscheidene wax soorten van hoogwaardige kwaliteit, waaronder Labocosmetica, Angelwax, Waxoyl en Waxguard. We kunnen deze ook aanbrengen op de velgen!

Ozonbehandeling

Met het gebruik van ozon wordt uw auto van binnenuit gedesinfecteerd. De ozon reinigt het voertuig van ziekteverwekkers en andere schadelijke stoffen. Tevens zorgt een ozonbehandeling ook voor de verwijdering van nare penetrante geuren. Vooral auto’s met airconditioning profiteren hiervan, want de luchtkanalen worden bij een gewone behandeling nooit schoongemaakt.

Volledige poetsbehandeling

Geen schades aan uw voertuig, maar toe aan een goede opfrisbeurt? Naast al onze andere diensten kunnen wij uw auto ook reinigen met onze gekwalificeerde poetsproducten. Soms is een diepwerkende reiniging praktischer, omdat deze uw auto meer ten goede komt. Afgezien wie er bij u instapt, zullen er altijd gebruikssporen achtergelaten worden. Voor een gelikt en blitze indruk van u en uw auto, is een verzorgd in- en exterieur een vereiste. Zonder nare geurtjes wordt de rijervaring, en daarmee uw rijplezier, hersteld. Met onze expertise wordt uw auto weer een verlengstuk van uw imago!

Kleien

Voor een strakke en gelikte lak van uw voertuig, is dit echt een must! Nee, we maken je auto niet opnieuw vies, we wassen hem juist grondiger! In klei zitten veel mineralen die dieper doordringen in uw autolak die vervolgens veel beter kunnen reinigen. Na een wasbeurt brengen wij de klei aan die de dan nog achtergebleven vuilheden op uw lak verwijdert. Zou u dit niet doen, dan voelt u namelijk wanneer u met uw vingertoppen over de lak gaat, nog steeds kleine oneffenheden.

Cabriocleaning

Een speciale behandeling voor de Cabrio’s. Niks is vervelender dan een lekkend dak, daarom zijn wij de beste in het impregneren! Wij verzekeren dat u er weer droog bij kunt zitten wanneer er tijdens uw rit een bui losbarst. Wanneer we dan toch bezig zijn, kunnen we er ook een clean-service bij doen. Dan is alles weer direct stralend schoon en zit u er uiteindelijk weer warm bij.

Verwijderen (honden)haren

Ze zeggen dat een hond man’s beste vriend is en dat vinden wij bij BeBlitz ook. Het probleem is alleen dat hij ook zijn haren achterlaat (en we weten allemaal hoe hardnekkig ze blijven steken in bekleding). Wij bieden daarom deze service aan om uw bekleding weer te laten shinen, zodat uw voertuig weer de luxueuze uitstraling heeft die die behoort te hebben.

Tevens halen we alle haren weg uit een voertuig. Op deze manier is er niemand die voor verrassingen komt te staan en kunt u uw trouwe zielsverwant weer overal naartoe nemen.

Andere detailingsdiensten

Wij staan ook paraat met onze vakkennis en -kunde voor uw andere voertuigen. Denk hierbij aan uw boot, motor of egaal welk voertuig! Wij gaan iedere uitdaging aan en we zullen er alles aan doen om ze weer te laten stralen als vanouds. Van herstelwerkzaamheden tot diepe reinigingsbeurten, zolang wij de expertise hebben staan wij garant voor een optimaal resultaat.

Koplampen polijsten

Wij staan ook garant voor uw veiligheid. Wanneer het donker is wilt u niet alleen dat de weg goed verlicht is, maar uzelf moet ook goed zichtbaar zijn! Wanneer er geen aandacht wordt gegeven aan de koplampen, dan worden deze over de loop van tijd dof. Dit zorgt er voor dat er minder licht door het glas van de koplampen kan, met alle gevolgen van dien.

Met deze behandeling poetsen en polijsten wij het glas van uw koplampen weer op. Na behandeling zijn ze weer kristalhelder, waardoor u weer veilig op de weg kan. Bovendien, doffe koplampen zijn een afkeuring voor de Apk-keuring van uw voertuig, voorkomen is beter dan genezen. (En laten we nou eerlijk zijn, doffe lampen staan geen enkele auto!)

Showroom-klaar pakket

Uw zaak vol met voertuigen, maar u wilt ze nog net iets meer laten shinen? Met ons showroom-klaar pakket bent u aan het goede adres. BeBlitz weet net zo goed als u dat auto’s er representatief bij moeten staan en daarom zijn wij uiterst geschikt om uw zakenpartner te zijn. In overleg met u stellen wij een overeenkomst op waarmee wij garant staan voor een optimaal resultaat voor uw auto’s. Ieder bedrijf heeft namelijk zijn eigen verwachtingen en daarom gaan we met iedere nieuwe partner zorgvuldig om Daarom regelen wij een vaste prijsafspraak bij onze onderhoudsdiensten: zo staat u niet voor verassingen achteraf!

Wanneer u als autobedrijf gebruik maakt van BeBlitz’ diensten, dan kunt u verwachten dat wij alle potentie uit uw auto halen. Onder andere het (her)matteren van het stuur behoort tot ons basispakket. Voor de complete samenstellingen en meer informatie van de pakketten kunt u het beste ons contacteren.

Extra carclean behandelingen

Velgen reinigen

Zit u velgen vol met zwarte spikkels of remstof en krijgt u deze zelf niet meer schoon?
Bij BeBlitz in Sappemeer bent u dan aan het juiste adres.
Doormiddel van een speciale velgen behandeling om u velgen vrijwel tot nieuwstaat te kunnen poetsen.

Wassen poetsen

Laat uw voertuig er weer Blitz bij staan in de zon. Door onze was met poets behandeling ziet uw voertuig er weer tip top uit.
Veel bedrijven maken gebruik van deze behandeling.

De behandeling gaat als volgt:
-Wij zetten de gehele voertuig in de foamshampoo.
-Daarna wassen en spoelen wij de gehele voertuig.
-Om het mooiste effect te krijgen gebruiken wij een speciale nadroog doek en zetten we de gehele voertuig in de wax.
-Deurstijlen, velgen en wielkasten worden ook gereiningd.
Zo krijg je het meest optimale effect van deze behandeling en staat uw auto er weer stralend Blitz op.
Als nabehandeling worden de bumpers en banden ook voorzien van nieuwe laag coating.

Cleaning your ride, Shine like a Blitz!

Vlekken verwijderen

Voertuigbekleding reinigen zal ervoor zorgen dat jou voertuig weer een frisse uitstraling krijgt.

Door het shamponeren van uw bekleding in combinatie met stoomreiniging krijgt u het effect dat de oude bekleding weer omgetoverd word tot nieuw. Het is voor alle soorten voertuigbekleding te gebruiken denk aan: uw cabriodak, bekleding van uw boot, bankstel in uw woning, autobekleding stof en/of leer.
De behandeling valt op uw locatie uit te voeren, maar ook op onze locatie in Sappemeer.

De hygiëne van een auto is belangrijk voor u, de bijrijder maar het komt ook de uitstraling van het voertuig ten goede. Zelfs de diepste vlekken zijn door deze behandeling te verwijderen, maar ook de nare luchtjes in uw voertuig zullen hiermee verdwijnen.

Extrieur behandeling

Bij BeBlitz in Sappemeer voeren wij ook op diverse manieren exterieur behandeling uit.
Welke op verschillende manieren uit te voeren zijn.
Gaat het nu gaat om één polijstbehandeling met afwerking van een waxlaag of tot een polijstbehandeling in 2 á 3 fases met de afwerking van een wax, glascoating of nano laag.
Bij al onze exterieur behandelingen reinigen, wassen en kleien wij het voertuig om zo de juiste effect te kunnen krijgen van de polijstbehandeling.

De voordelen van onze exterieur behandeling:
– verwijderen van doffe plekken
– lichte krassen zullen worden weggepolijst
– lak van het voertuig wordt weer op de juiste kleur
– hecht minder vuil aan de auto na de behandeling
– het weereffect wat zich in een voertuig kan trekken zal verdwijnen

Cleaning your ride, Shine like a Blitz!

Interieur behandeling

Het interieur van uw voertuig heeft te lijden onder het dagelijks gebruik. Er komen onbewust vlekken in uw bekleding en natuurlijk stof op het dashboard.
Dan nog maar te zwijgen over de nare geuren en nicotineaanslag die blijven rondhangen in uw voertuig.
Is uw voertuig verre van fris dan bent u bij BeBlitz in Sappemeer aan het juiste adres.
Wij zijn de specialist van Noord-Nederland in het reinigen van zowel het interieur als exterieur van uw voertuig.

Krassen verwijderen

Vind u het ook zo zonde die vele kleine krasjes op het lak van uw voertuig?
Heeft u schade gereden aan uw voertuig en wil je dat weer laten herstellen, dan hebben ze hier tegenwoordig een snelle manier van verwijderen voor.
De plek waar de schade zich begeeft kan je ook alleen laten polijsten zo hoef je niet volledig de voertuig te laten polijsten. Het bespaard een hoop tijd en kosten.
De krassen die niet TE diep zitten kunnen 9 van de 10 gevallen worden verwijderd.ine like a Blitz!

Onstickeren

Heeft u een nieuwe bedrijfsvoertuig aangeschaft of heeft u een auto bedrijf waar een voertuig staat waar de stickers van mogen worden verwijderd.
Kom dan naar BeBlitz in Sappemeer, Tevens kunnen wij voor bedrijven op locatie komen.
Doormiddel van een speciale roterende techniek verwijderen wij u stickers van het voertuig en zullen hem naderhand verder cleanen.
BeBlitz adviseerd na het ontstickeren uw voertuig te laten polijsten voor het ultieme resultaat zodat er geen kleur verschillen of afdrukken van de stickers te zien zijn.

Niets is vervelender dan lijm, teer of hars resten op uw voertuig.
Deze zijn vaak erg moeilijk te verwijderen. Met middelen die er niet geschikt voor zijn maakt u het vaak alleen maar erger.
Ons advies daarom aan u is: Blijf er zelf van af!
Laat u informeren bij BeBlitz in Sappemeer. Wij zijn specialist in het het verwijderen van lijm, teer of hars resten op uw voertuig.
Wij hebben namelijk een speciale reinigings service die we hier voor aanbieden.

Steenslag

Heeft u last van steenslag op uw voertuig? Dat is natuurlijk niet alleen zonde van uw voertuig, maar de kans op roestvorming is ook sneller aanwezig.
Je kan hoge schade kosten voorkomen van spuitwerk, BeBlitz bied de uitkomst.
Doordat we met een speciale vloeistof het steenslag opvullen en wordt uitgehard met een speciale Uv lamp. Bent u verlost van steenslag en zal er geen verdere roestvorming meer kunnen ontstaan.

Wasbehandeling

Je voertuig wordt afgespoeld daarna wordt hij ingesprayed met insectenreinigingsmiddel, ingesprayed met shampoo en daarna met de hand gewassen. De voertuig wordt nagelopen met een klei handschoen. De velgen zullen worden ingesprayed en daarna af worden gespoeld. De voertuig wordt drooggemaakt, kunststof delen zullen worden voorzien van een speciale beschermlaag. Tot slot zullen de ramen van buiten ook worden gereinigd.

De tijdsduur is afhankelijk van de bevuiling aan uw voertuig. Tijdens deze behandeling kun je wachten bij onze poetsbedrijf in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

Leer behandeling

Heeft u een voertuig met een lederen bekleding, wilt u hem een opfrisbeurt geven of schade aan de lederen bekleding laten herstellen.
Laat u leer weer glanzen en stralen bij BeBlitz in Sappemeer. Dat zijn allemaal mogelijkheden die behoren tot deze behandeling.

Cleaning your ride, Shine like a Blitz!

Luxueuze carcleaning

BeBlitz is het autopoetsbedrijf Hoogezand met 100% kwaliteit garantie!
BeBlitz gaat een paar stappen verder met carcleaning, verder dan de reguliere autopoetsbedrijven.

Direct een offerte aanvragen

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vul onderstaand formulier in en wij komen snel met u in contact.

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Een aantal van onze diensten?

  Chiptuning

  Optimaliseer prestaties, brandstofefficiëntie en rijervaring met professionele, op maat gemaakte aanpassingen.

  Autolak scannen

  Perfecte kleurmatch: nauwkeurig scannen voor een naadloze afwerking bij lakherstel en personalisatie.

  Car wrapping

  Tijd voor een nieuw exterieur? Laat ons je dromen waar maken!

  Blije klanten

  Klanten aan het woord

  BeBlitz High-end Detailing
  4.9
  Gebaseerd op 80 beoordelingen
  powered by Google
  Daniel PeetersDaniel Peeters
  12:32 25 Apr 24
  Ik ben enorm tevreden over de vakmanschap van beblitz Hoogezand. Ze hebben mijn golf2 uit 1984 volledig onder handen... genomen! Hij lijkt wel als nieuw!lees verder
  GJ MGJ M
  07:56 19 Apr 24
  Fokko denkt met je mee en komt met goede oplossingen.
  Pieter KiewietPieter Kiewiet
  07:01 04 Mar 24
  Auto ziet er weer als nieuw uit net dat hij zo van de fabriek komt vak werk daar bij BeBlitzDaarom mensen je auto weer als... nieuw ga na BeBlitzlees verder
  RobindjRobindj
  23:28 15 Feb 24
  Ik heb hier mijn auto heen gebracht voor een complete behandeling (wassen, polijsten, ontvetten en coaten). Gezien de... situatie waar ik in zat (en dat was niet positief m.b.t. de auto) was BeBlitz erg constructief en meedenkend om een passende oplossing te bieden voor mij. De auto moest eigenlijk van voor af aan opnieuw gedaan worden. Het vertrouwen dat ik had was in eerste instantie niet heel groot gezien mijn ervaringen uit het verleden. Echter, de hoeveelheid tijd en passie die er in gestopt is met het team van Beblitz is ongekend. Ook de service. Leenauto vervolgens meegekregen, je mocht altijd komen kijken en dus aan tijd geen gebrek om het zo maar te zeggen. Om iemand zo tegemoet te komen (tegen kostprijs) zie je niet vaak meer in deze tijd waar men tegenwoordig alleen maar uit is op winstbejag. Het resultaat mag er dan ook echt zijn. Een stralende auto waarbij het vertrouwen in de klant hersteld is. Daar wordt je blij van.En tot slot nog belangrijk om te vermelden.BeBlitz heeft als enige in Groningen een approved detailer keurmerk van Labocosmetica (Glansz), is als één van de weinigen in Groningen een certified installer van Modesta en bezit tevens een BOVAG/FOCWA certificaat. Dan zit je hier dus veilig. Let dus goed op waar je je auto laat doen.lees verder
  Djahili BishDjahili Bish
  19:06 07 Feb 24
  Onze Auto ziet er van binnen en buiten weer als nieuw uit. De klantvriendelijke eigenaar en personeel zijn vakmensen met... passie voor autos, detailing en glascoating. Zeer tevreden met het eindresultaat en kom hier zeker terug. Ik raad iedereen aan hierheen te gaanlees verder
  Jaap ZwerverJaap Zwerver
  10:57 20 Jan 24
  Annemarie Afman DijkAnnemarie Afman Dijk
  08:11 20 Jan 24
  Beblitz is een klantgericht bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Beblitz heeft onze camper een coating... gegeven en dat hebben ze zeer goed gedaan. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.lees verder
  Niels WesterveldNiels Westerveld
  10:30 16 Jan 24
  Heb mijn alfa romeo 156 Berlina heen gebracht voor het stoomreinigen van het interieur en de lak laten polijsten en in de... wax laten zetten, auto haalde ik er weer showroom weg, een top bedrijf met kwaliteit service.lees verder
  Rienko WietsmaRienko Wietsma
  14:49 03 Jan 24
  onze zwarte audi cabrio is voorzien van een glascoating en hij ziet er nu uit alsof hij zo uit de fabriek komt . prachtig... op hoogglans gebracht en alle kleine beschadigingen , allemaal verdwenen . erg tevreden een aanrader.lees verder
  Edwin ArendsEdwin Arends
  09:49 03 Jan 24
  Als je net even meer verwacht is dit de plek om je auto een complete metamorfose te laten geven.
  js_loader

  HOGE KWALITEIT MERKEN

  Onze merken

  Wij stellen hoge eisen aan de merken waarmee wij uw voertuig weer in topconditie brengen.

  Labocosmetica beblitz hoogezand detailing
  Angelwax
  Work Stuff
  Rupes detailing beblitz hoogezand
  Kovax
  ProFilm PPF Folie
  COVRGARD Beblitz partner

  Het laatste nieuws

  Blijf op de hoogte van BeBlitz.

  Meld u aan voor de online nieuwsbrief, speciaal voor autoliefhebbers.

   Uw erkend en gecertificeerd
   Detailing & Car cleaning expert

   Geeft de zorg aan uw voertuig dat het verdiend.