Dry Ice Cleaning

Home » service » Dry Ice Cleaning

Dry Ice Cleaning door BeBlitz: Duurzame reiniging, Krachtige resultaten

Bij BeBlitz begrijpen we het belang van het behouden van uw voertuig in perfecte staat. Daarom bieden wij Dry Ice Cleaning aan, een geavanceerde techniek waarbij gekoeld koolzuur in vaste vorm (CO2) wordt gebruikt. Met een temperatuur van -79 graden Celsius reinigt dit natuurlijke product effectief, zonder schadelijke chemicaliën, ieder hoekje van zowel het interieur als het exterieur van uw voertuig.

Hoe werkt Dry Ice Cleaning?

Bij Dry Ice Cleaning wordt droogijs in kleine pellets onder hoge druk op het te reinigen oppervlak gespoten. Het droogijs sublimeert direct van vast naar gas, waardoor het vuil wordt losgemaakt en verwijderd. Dit proces laat geen residu achter, wat resulteert in een schone, droge en onbeschadigde ondergrond.

Voordelen van Dry Ice Cleaning

1. Milieuvriendelijk

Dry Ice Cleaning is een groene reinigingsoplossing, zonder gebruik van water of schadelijke chemicaliën. Bij BeBlitz streven we naar duurzaamheid en minimaliseren we onze impact op het milieu.

2. Grondige Reiniging

Met krachtige CO2-pellets bereiken we zelfs de moeilijkst bereikbare plekken. Uw voertuig ondergaat een diepgaande reiniging zonder dat er water aan te pas komt.

3. Antibacteriële Werking

Dry Ice heeft een natuurlijke antibacteriële werking, waardoor bacteriegroei wordt verminderd en aanwezige bacteriën worden geëlimineerd. Ideaal voor een hygiënisch interieur.

4. Geen Residu

Na een behandeling blijft er geen residu achter op uw voertuig. Dit maakt Dry Ice Cleaning perfect voor elektrische auto’s, waarbij watergerelateerde schade wordt uitgesloten.

5. Veilig voor Motorruimte en Velgen

Dry Ice Cleaning is veilig voor het reinigen van motorruimtes en velgen, aangezien het bij contact direct verdampt, zonder schade aan te richten.

Toepassingen van Dry Ice Cleaning:

1. Auto-Interieur Reiniging

Dry Ice Cleaning is ideaal voor het reinigen van auto-interieurs. Het verwijdert moeiteloos vlekken, geuren en vuil van stoffen bekleding, kunststof oppervlakken en meer, zonder schade aan te brengen.

2. Verwijdering van Roest en Corrosie

Voor metalen oppervlakken die zijn aangetast door roest of corrosie biedt Dry Ice Cleaning een effectieve oplossing. Het reinigt grondig en herstelt de oorspronkelijke glans.

3. Industriële Machines en Apparatuur

Dry Ice Cleaning is perfect voor het reinigen van industriële machines en apparatuur. Het verwijdert oliën, vetten en industriële vervuiling zonder de noodzaak van water.

4. Delicate Elektronica Reiniging

Voor delicate elektronische apparatuur waar watergebruik riskant is, biedt Dry Ice Cleaning een veilige en effectieve reinigingsmethode.

5. Brand- en Rookschade Herstel

Dry Ice Cleaning is geschikt voor het verwijderen van roet en geur na brand- en rookschade, zonder verdere schade aan te brengen aan het oppervlak.

6. Voedselverwerkende Industrie

In de voedselverwerkende industrie biedt Dry Ice Cleaning een hygiënische reinigingsoplossing zonder chemicaliën, ideaal voor het schoonmaken van machines en productieapparatuur.

Dry Ice Cleaning op Locatie

Bij BeBlitz bieden we ook Dry Ice Cleaning op locatie aan. Of het nu gaat om landbouwvoertuigen, meerdere voertuigen op één locatie of industriële reiniging, wij komen naar u toe om de krachtige voordelen van Dry Ice Cleaning te leveren.

Ontdek de duurzame reinigingsrevolutie met Dry Ice Cleaning van BeBlitz. Wij bedienen met trots de regio Noord-Nederland, inclusief Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel.

Ons Werkgebied

BeBlitz biedt Dry Ice Cleaning in Noord-Nederland, met een focus op de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel. Onze gespecialiseerde service staat klaar om diverse reinigingsuitdagingen aan te pakken met de nieuwste technologieën.

Ontdek de milieuvriendelijke en veelzijdige reinigingskracht van Dry Ice Cleaning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing. BeBlitz – Waar Milieubewuste Autoverzorging Samenkomt met Innovatie.

Direct een offerte aanvragen

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vul onderstaand formulier in en wij komen snel met u in contact.

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

  Een aantal van onze diensten?

  Carcleaning

  Het full-service autopoetsbedrijf uit Hoogezand met een zeer volledig aanbod.

  Stoomreinigen

  Milieuvriendelijke stoomreiniging: diepgaand, veilig en zonder schade aan oppervlakken. Ontdek de kracht!

  Lakherstel

  De uitstraling van uw auto is uw visite kaartje: geen lakschade gewenst.

  Blije klanten

  Klanten aan het woord

  BeBlitz High-end Detailing
  4.9
  Gebaseerd op 76 beoordelingen
  powered by Google
  Jaap ZwerverJaap Zwerver
  10:57 20 Jan 24
  Annemarie Afman DijkAnnemarie Afman Dijk
  08:11 20 Jan 24
  Beblitz is een klantgericht bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Beblitz heeft onze camper een coating... gegeven en dat hebben ze zeer goed gedaan. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.lees verder
  Niels WesterveldNiels Westerveld
  10:30 16 Jan 24
  Heb mijn alfa romeo 156 Berlina heen gebracht voor het stoomreinigen van het interieur en de lak laten polijsten en in de... wax laten zetten, auto haalde ik er weer showroom weg, een top bedrijf met kwaliteit service.lees verder
  Rienko WietsmaRienko Wietsma
  14:49 03 Jan 24
  onze zwarte audi cabrio is voorzien van een glascoating en hij ziet er nu uit alsof hij zo uit de fabriek komt . prachtig... op hoogglans gebracht en alle kleine beschadigingen , allemaal verdwenen . erg tevreden een aanrader.lees verder
  Edwin ArendsEdwin Arends
  09:49 03 Jan 24
  Als je net even meer verwacht is dit de plek om je auto een complete metamorfose te laten geven.
  Casper van OostrumCasper van Oostrum
  13:22 02 Dec 23
  Meerdere trekkers laten poetsen, keurig resultaat en goed meedenkend!
  Jordy DrenthJordy Drenth
  20:03 01 Dec 23
  Stefan WildeboerStefan Wildeboer
  19:50 01 Dec 23
  Deze man heeft verstand van autos lakken heel er ervaren man netjes en zorgvuldig in zijn wel ga zo door jongens
  Robert VenemaRobert Venema
  17:56 30 Nov 23
  Je auto, motor en of boot is bij Beblitz op het beste adres, met oog voor alle detail(s) ter bescherming van het lak.Zeer... klantvriendelijke benadering.lees verder
  remco borgman baseballremco borgman baseball
  16:11 07 Nov 23
  Super tof bedrijf. Heb mijn auto hier van binnen laten diepreinigen en de buiten kant 3 laags laten polijsten hij ziet er... weer super uit !!lees verder
  js_loader

  HOGE KWALITEIT MERKEN

  Onze merken

  Wij stellen hoge eisen aan de merken waarmee wij uw voertuig weer in topconditie brengen.

  Labocosmetica beblitz hoogezand detailing
  Angelwax
  Work Stuff
  Rupes detailing beblitz hoogezand
  Kovax
  ProFilm PPF Folie
  COVRGARD Beblitz partner

  Het laatste nieuws

  Blijf op de hoogte van BeBlitz.

  Meld u aan voor de online nieuwsbrief, speciaal voor autoliefhebbers.

   Uw erkend en gecertificeerd
   Detailing & Car cleaning expert

   Geeft de zorg aan uw voertuig dat het verdiend.