Over ons

Home » Over ons

Wie zijn wij

Dit is BeBlitz en waar wij voor staan!

15 jaar ervaring en passie

Waar een gewone autopoetser stopt, gaan wij verder. Met 15 jaar ervaring en passie voor auto’s staat ons team klaar voor het behoud van uw wagen. We zijn niet alleen FOCWA en RDW-erkend, maar ook meervoudig gecertificeerd in diverse reparatie disciplines. Wij zijn geschoold in herstel- en reparatiewerkzaamheden met diverse technieken voor een hoge kwaliteitsgarantie: wij brengen de kennis van onze leermeesters uit Italië naar Nederland.

Restaureren is niet repareren

De echte autoliefhebber laat zijn auto boven zijn oude glorie uit stijgen bij ons. Restaureren is niet repareren: het is de kunst om de auto in zijn originele staat terug te krijgen, zonder dat de authentieke waarde verminderd wordt. In samenwerking met onze partners, zijn wij in staat om iedere reparatie en behandeling te garanderen: van lak- en leer herstel, tot carcleaning en detailing. Uw wens en onze kunde voor het vak komen de restauratie van uw auto ten goede.

Alleen de hoogste kwaliteit

We bieden een divers aanbod van producten en behandelingen aan om alle oneffenheden en beschadigingen te verhelpen. Om deze hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen, is het vanzelfsprekend dat wij en onze partners alleen gebruik maken van de beste producten. Niet alleen zijn onze poetsmiddelen van de hoogste kwaliteit, maar ook alle gereedschappen. Deze worden gebruikt van de meest luxueuze merken.

Werkplaats en werkzaamheden

Onze werkplaats is gelokaliseerd in een karakteristiek pand met de originele ornamenten, dus u kunt wel begrijpen dat authenticiteit hoog in het vaandel staat. Vanbuiten de antiquiteit en tegelijkertijd vanbinnen een nostalgisch interieur met de laatste professionele machines voor alle werkzaamheden. Onze röntgenologische werkwijze zorgt ervoor dat iedere imperfectie verdwijnt en uw auto weer uw stoutste dromen overtreft.

Erkende producten en geschoolde cleaners

Wij gaan voor blijvend resultaat, niet voor een quick fix. Ons team van BeBlitz is meervoudig gecertificeerd in diverse detailing-, retailing- en carcleaning technieken; zelfs tweemaal gespecialiseerd in glascoating. Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en wanneer er nieuwe technieken zich aandoen, staan wij vooraan voor bijscholing. Om een optimale behandeling te garanderen werken wij uitsluitend met erkende producten, die allemaal gespecialiseerd zijn voor hun persoonlijk merk. In combinatie met de meest hightech machines, is het herstel en behoud van uw auto verzekerd.

RI&E

Taxatie nodig?

Samen met onze erkende taxateur met zijn eigen keurmerk, staan wij garant voor een exacte taxatie van uw voertuig. Wanneer u uw auto bij ons langsbrengt, zullen wij er met ons team ieder detail nalopen, om een zo accuraat mogelijke taxatierapport op te stellen.

In onze werkplaats zullen wij met opperste zorgvuldigheid omgaan met uw voertuig. Wanneer het rapport opgesteld is en officieel ondertekend is, heeft u een erkend bewijs voor een toekomstige verkoop van uw exclusieve auto.

Geïnteresseerd voor een taxatierapport? Neem gerust contact met ons op via de mail of telefoon!

Autohotel

Sst, niet te hard praten hoor! Hier rusten voertuigen uit na hun performances.

Met ons nieuwe autohotel kunt uw voertuig voor een langere tijd bij ons stallen! Tussen onze behandelingen zetten wij uw voertuig veilig weg, zodat er geen beschadigingen komen aan uw exclusieve auto. Met de grootste zorgvuldigheid zullen wij uw auto zijn eigen zone geven, waarna deze beschermd is tegen vuiltjes, UV-stralen en andere kleine beschadigingen. Met speciale costum-made hoezen beschermen wij ieder onderdeel van uw voertuig.

Het hotel ligt afgeschermd van de weg, achter ons pand, dat ervoor zorgt dat er niet zomaar een glimp opgevangen wordt van uw voertuig. Met de nieuwste beveiligingssystemen is tevens uw voertuig ook als beste beschermt.

Benieuwd geworden naar ons hotel? Kom langs met uw voertuig en laat hem gerust een nachtje achter!

Photoshoot for Perfection

Klaar om exclusieve foto’s te laten maken van uw voertuig? Bij BeBlitz hebben wij een exclusieve Photowall waar uw voertuig helemaal zal shinen. Na onze behandelingen plaatsen wij uw voertuig hier om u de mooiste foto’s toe te sturen.

Voor de koudere periodes hebben wij deze locatie binnen, maar in de zomerperiode hebben wij ook locaties buiten het pand. De verschillende locaties zullen uw auto in een spotlight zetten. Hierdoor komt het verborgen karakter van het voertuig helemaal tot zijn recht en kunt u als trotse eigenaar de mooiste foto’s laten zien.

The best PR for yourself

The wellnessshop

Natuurlijk nemen wij graag zelf alle zorgen uit handen, maar u kunt ook onze passie zelf ontdekken! In onze shop bieden wij dezelfde hoogwaardige producten aan waar wijzelf mee werken, zodat u thuis ook uw auto een verwen- of nabehandeling kan geven. Met merken zoals Labocosmetica, Cartec, Angelwax en Koch Chemie, kunt u ook uw voertuig onder handen nemen.

In onze shop bieden wij enkele pakketten aan voor de ambitieuze autoliefhebber. Wij hebben meerdere shampoos, ieder perfect afgestemd op de vereisten van uw voertuig. Zo bieden wij een breed scala aan voor matte voertuigen, auto’s met glascoatings of voertuigen die gewrapt of een PPF behandeling hebben gehad.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kom langs bij BeBlitz

Blije klanten

Klanten aan het woord

BeBlitz High-end Detailing
4.9
Gebaseerd op 81 beoordelingen
powered by Google
Daniel PeetersDaniel Peeters
12:32 25 Apr 24
Ik ben enorm tevreden over de vakmanschap van beblitz Hoogezand. Ze hebben mijn golf2 uit 1984 volledig onder handen... genomen! Hij lijkt wel als nieuw!lees verder
GJ MGJ M
07:56 19 Apr 24
Fokko denkt met je mee en komt met goede oplossingen.
Pieter KiewietPieter Kiewiet
07:01 04 Mar 24
Auto ziet er weer als nieuw uit net dat hij zo van de fabriek komt vak werk daar bij BeBlitzDaarom mensen je auto weer als... nieuw ga na BeBlitzlees verder
RobindjRobindj
23:28 15 Feb 24
Ik heb hier mijn auto heen gebracht voor een complete behandeling (wassen, polijsten, ontvetten en coaten). Gezien de... situatie waar ik in zat (en dat was niet positief m.b.t. de auto) was BeBlitz erg constructief en meedenkend om een passende oplossing te bieden voor mij. De auto moest eigenlijk van voor af aan opnieuw gedaan worden. Het vertrouwen dat ik had was in eerste instantie niet heel groot gezien mijn ervaringen uit het verleden. Echter, de hoeveelheid tijd en passie die er in gestopt is met het team van Beblitz is ongekend. Ook de service. Leenauto vervolgens meegekregen, je mocht altijd komen kijken en dus aan tijd geen gebrek om het zo maar te zeggen. Om iemand zo tegemoet te komen (tegen kostprijs) zie je niet vaak meer in deze tijd waar men tegenwoordig alleen maar uit is op winstbejag. Het resultaat mag er dan ook echt zijn. Een stralende auto waarbij het vertrouwen in de klant hersteld is. Daar wordt je blij van.En tot slot nog belangrijk om te vermelden.BeBlitz heeft als enige in Groningen een approved detailer keurmerk van Labocosmetica (Glansz), is als één van de weinigen in Groningen een certified installer van Modesta en bezit tevens een BOVAG/FOCWA certificaat. Dan zit je hier dus veilig. Let dus goed op waar je je auto laat doen.lees verder
Djahili BishDjahili Bish
19:06 07 Feb 24
Onze Auto ziet er van binnen en buiten weer als nieuw uit. De klantvriendelijke eigenaar en personeel zijn vakmensen met... passie voor autos, detailing en glascoating. Zeer tevreden met het eindresultaat en kom hier zeker terug. Ik raad iedereen aan hierheen te gaanlees verder
Jaap ZwerverJaap Zwerver
10:57 20 Jan 24
Annemarie Afman DijkAnnemarie Afman Dijk
08:11 20 Jan 24
Beblitz is een klantgericht bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Beblitz heeft onze camper een coating... gegeven en dat hebben ze zeer goed gedaan. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.lees verder
Niels WesterveldNiels Westerveld
10:30 16 Jan 24
Heb mijn alfa romeo 156 Berlina heen gebracht voor het stoomreinigen van het interieur en de lak laten polijsten en in de... wax laten zetten, auto haalde ik er weer showroom weg, een top bedrijf met kwaliteit service.lees verder
Rienko WietsmaRienko Wietsma
14:49 03 Jan 24
onze zwarte audi cabrio is voorzien van een glascoating en hij ziet er nu uit alsof hij zo uit de fabriek komt . prachtig... op hoogglans gebracht en alle kleine beschadigingen , allemaal verdwenen . erg tevreden een aanrader.lees verder
Edwin ArendsEdwin Arends
09:49 03 Jan 24
Als je net even meer verwacht is dit de plek om je auto een complete metamorfose te laten geven.
js_loader

HOGE KWALITEIT MERKEN

Onze merken

Wij stellen hoge eisen aan de merken waarmee wij uw voertuig weer in topconditie brengen.

Labocosmetica beblitz hoogezand detailing
Angelwax
Work Stuff
Rupes detailing beblitz hoogezand
Kovax
ProFilm PPF Folie
COVRGARD Beblitz partner

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van BeBlitz.

Meld u aan voor de online nieuwsbrief, speciaal voor autoliefhebbers.

    Uw erkend en gecertificeerd
    Detailing & Car cleaning expert

    Geeft de zorg aan uw voertuig dat het verdiend.