Over ons

Home » Over ons

Wie zijn wij

Dit is BeBlitz en waar wij voor staan!

15 jaar ervaring en passie

Waar een gewone autopoetser stopt, gaan wij verder. Met 15 jaar ervaring en passie voor auto’s staat ons team klaar voor het behoud van uw wagen. We zijn niet alleen FOCWA en RDW-erkend, maar ook meervoudig gecertificeerd in diverse reparatie disciplines. Wij zijn geschoold in herstel- en reparatiewerkzaamheden met diverse technieken voor een hoge kwaliteitsgarantie: wij brengen de kennis van onze leermeesters uit Italië naar Nederland.

Restaureren is niet repareren

De echte autoliefhebber laat zijn auto boven zijn oude glorie uit stijgen bij ons. Restaureren is niet repareren: het is de kunst om de auto in zijn originele staat terug te krijgen, zonder dat de authentieke waarde verminderd wordt. In samenwerking met onze partners, zijn wij in staat om iedere reparatie en behandeling te garanderen: van lak- en leer herstel, tot carcleaning en detailing. Uw wens en onze kunde voor het vak komen de restauratie van uw auto ten goede.

Alleen de hoogste kwaliteit

We bieden een divers aanbod van producten en behandelingen aan om alle oneffenheden en beschadigingen te verhelpen. Om deze hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen, is het vanzelfsprekend dat wij en onze partners alleen gebruik maken van de beste producten. Niet alleen zijn onze poetsmiddelen van de hoogste kwaliteit, maar ook alle gereedschappen. Deze worden gebruikt van de meest luxueuze merken.

Werkplaats en werkzaamheden

Onze werkplaats is gelokaliseerd in een karakteristiek pand met de originele ornamenten, dus u kunt wel begrijpen dat authenticiteit hoog in het vaandel staat. Vanbuiten de antiquiteit en tegelijkertijd vanbinnen een nostalgisch interieur met de laatste professionele machines voor alle werkzaamheden. Onze röntgenologische werkwijze zorgt ervoor dat iedere imperfectie verdwijnt en uw auto weer uw stoutste dromen overtreft.

Erkende producten en geschoolde cleaners

Wij gaan voor blijvend resultaat, niet voor een quick fix. Ons team van BeBlitz is meervoudig gecertificeerd in diverse detailing-, retailing- en carcleaning technieken; zelfs tweemaal gespecialiseerd in glascoating. Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en wanneer er nieuwe technieken zich aandoen, staan wij vooraan voor bijscholing. Om een optimale behandeling te garanderen werken wij uitsluitend met erkende producten, die allemaal gespecialiseerd zijn voor hun persoonlijk merk. In combinatie met de meest hightech machines, is het herstel en behoud van uw auto verzekerd.

RI&E

Taxatie nodig?

Samen met onze erkende taxateur met zijn eigen keurmerk, staan wij garant voor een exacte taxatie van uw voertuig. Wanneer u uw auto bij ons langsbrengt, zullen wij er met ons team ieder detail nalopen, om een zo accuraat mogelijke taxatierapport op te stellen.

In onze werkplaats zullen wij met opperste zorgvuldigheid omgaan met uw voertuig. Wanneer het rapport opgesteld is en officieel ondertekend is, heeft u een erkend bewijs voor een toekomstige verkoop van uw exclusieve auto.

Geïnteresseerd voor een taxatierapport? Neem gerust contact met ons op via de mail of telefoon!

Autohotel

Sst, niet te hard praten hoor! Hier rusten voertuigen uit na hun performances.

Met ons nieuwe autohotel kunt uw voertuig voor een langere tijd bij ons stallen! Tussen onze behandelingen zetten wij uw voertuig veilig weg, zodat er geen beschadigingen komen aan uw exclusieve auto. Met de grootste zorgvuldigheid zullen wij uw auto zijn eigen zone geven, waarna deze beschermd is tegen vuiltjes, UV-stralen en andere kleine beschadigingen. Met speciale costum-made hoezen beschermen wij ieder onderdeel van uw voertuig.

Het hotel ligt afgeschermd van de weg, achter ons pand, dat ervoor zorgt dat er niet zomaar een glimp opgevangen wordt van uw voertuig. Met de nieuwste beveiligingssystemen is tevens uw voertuig ook als beste beschermt.

Benieuwd geworden naar ons hotel? Kom langs met uw voertuig en laat hem gerust een nachtje achter!

Photoshoot for Perfection

Klaar om exclusieve foto’s te laten maken van uw voertuig? Bij BeBlitz hebben wij een exclusieve Photowall waar uw voertuig helemaal zal shinen. Na onze behandelingen plaatsen wij uw voertuig hier om u de mooiste foto’s toe te sturen.

Voor de koudere periodes hebben wij deze locatie binnen, maar in de zomerperiode hebben wij ook locaties buiten het pand. De verschillende locaties zullen uw auto in een spotlight zetten. Hierdoor komt het verborgen karakter van het voertuig helemaal tot zijn recht en kunt u als trotse eigenaar de mooiste foto’s laten zien.

The best PR for yourself

The wellnessshop

Natuurlijk nemen wij graag zelf alle zorgen uit handen, maar u kunt ook onze passie zelf ontdekken! In onze shop bieden wij dezelfde hoogwaardige producten aan waar wijzelf mee werken, zodat u thuis ook uw auto een verwen- of nabehandeling kan geven. Met merken zoals Labocosmetica, Cartec, Angelwax en Koch Chemie, kunt u ook uw voertuig onder handen nemen.

In onze shop bieden wij enkele pakketten aan voor de ambitieuze autoliefhebber. Wij hebben meerdere shampoos, ieder perfect afgestemd op de vereisten van uw voertuig. Zo bieden wij een breed scala aan voor matte voertuigen, auto’s met glascoatings of voertuigen die gewrapt of een PPF behandeling hebben gehad.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kom langs bij BeBlitz

Blije klanten

Klanten aan het woord

Marjolein BeversMarjolein Bevers
21:54 31 Oct 22
We hebben bij dit top bedrijf de eerste auto voor onze dochter gevonden. Zeer goede afspraken kunnen maken over afleveren en... ophalen. Zeer vriendelijk geholpen!!!! Kan iedereen aanraden hier te gaan kijken voor een Occasion.lees verder
mark veldmark veld
18:23 05 Sep 22
Ben er achter gekomen dat je zelf niet met verschillende merken was de auto moet poetsen 😢 en ook niet met een... verkeerde poets machine . Harde leer, gelukkig heb je dan ook BeBlitz Hoogezand die dit oplost .Nu ben ik bij BeBlitz Hoogezand geweest en mijn auto ziet er weer uit als nieuw , geweldig om hem zo weer te zien . Oo wat is hij weer mooi .Bedankt voor alles en de goeie service 👍👍lees verder
Tico EmerenciaTico Emerencia
16:47 09 Aug 22
Auto aangekocht bij een plaatselijke dealer. De auto bleek toch niet rookvrij zoals aangegeven. Se autodealer heeft daarna... snel gehandeld en BeBlitz aanbevolen op hun kosten. Ik kon er op korte termijn terecht en er is goed werk geleverd. De rookgeur lijkt zo goed als verdwenen na de diepe reiniging + ozon behandeling. Erg tevreden!lees verder
jan van 't hoffjan van 't hoff
10:13 05 Aug 22
Zoek niet verderDit is het adres om uw auto weer als nieuw te laten zijn of uw nieuwe nog mooier te maken
B en DB en D
13:40 01 Aug 22
Wat een fijne zaak. We hebben hier een oudere auto gekocht voor onze dochter met weinig kilometers.De verkoper speelde erg... leuk mee om de verrassing voor onze dochter nog groter te maken. Goede betrouwbare autozaak!lees verder
js_loader

HOGE KWALITEIT MERKEN

Onze merken

Wij stellen hoge eisen aan de merken waarmee wij uw voertuig weer in topconditie brengen.

Labocosmetica beblitz hoogezand detailing
Angelwax
Work Stuff
Rupes detailing beblitz hoogezand
Kovax
ProFilm PPF Folie
COVRGARD Beblitz partner

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van BeBlitz.

Meld u aan voor de online nieuwsbrief, speciaal voor autoliefhebbers.

    Uw erkend en gecertificeerd
    Detailing & Car cleaning expert

    Geeft de zorg aan uw voertuig dat het verdiend.