Restyling

Specialist in alle facetten van deuken in uw voertuig.

BeBlitz is een autoschadebedrijf in Midden-Groningen dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Restyling oftewel uitdeuken zonder spuiten.
Door deze techniek kunnen wij uw voertuig herstellen van bijvoorbeeld parkeerdeuken en hagelschades zonder dat er gespoten hoeft te worden.

Deze techniek bied de uitkomst als uw voertuig is geraakt door hagelstenen, afgewaaide takken of een stom ongelukje.
Veel mensen denken als ze een deuk ontdekken aan hun auto dat het weer veel geld gaat kosten en dat ze hun auto voor een langere periode kwijt zijn.

Niet als het aan BeBlitz ligt, door de specialistische technieken en ervaring is BeBlitz zeer bedreven in uitdeuken zonder spuiten.

Restyling

BeBlitz

Uw autoservice bedrijf uit Midden-Groningen

Be Blitz vindt u in Midden-Groningen en omstreken. Van de vele keuzes die u kunt vinden in carclean/restyle aanbieders is er geen één zoals wij persoonlijk en professioneel. Het gaat om kwaliteit en vertrouwen, uw voertuig is een belangrijke spil in het web. Zowel voor gezin als zakelijk is de voertuig onmisbaar. Met de juiste service kunt u langer genieten van uw voertuig. Vraag naar de mogelijkheden.

Snel en persoonlijk contact

Reparatie methodes

Het uitdeuken zonder spuiten doen we doormiddel van speciale tools waarmee we de deuk van binnenuit helemaal terug kunnen drukken. Doordat we verschillende uitdeukmaterialen hebben komen we bijna overal bij. Mochten we er met een stok niet bij kunnen komen... dan hanteren wij de lijm techniek, dat is een methode om de deuk uit de voertuig te kunnen trekken. Zodat het plaatwerk weer strak is en eventuele andere kleine lakbeschadigingen weg te polijsten valt. Wat dan ook resulteert in een korte reparatie tijd.

Meewegende voordelen van uitdeuken zonder spuiten

* Sneller dan spuiten
* Het best haalbare resultaat
* Behoud van de originele lak
* Geen kleur verschil of lak foutjes
* Beter voor het milieu
* Snelle response
* Geen spuit nevel of stof op of in uw voertuig
* Voor zowel particulieren als bedrijven We hebben een groot netwerk aan collega's zodat alle klussen geen probleem vormen voor BeBlitz, zodat alles aangepakt kan worden en er altijd iemand is om hulp te bieden wanneer nodig.

Woorden die staan voor BeBlitz

* Vakbekwaamheid
* Hoge kwaliteit
* Duidelijke communicatie
* Strakke auto’s
* Goede en professionele service
* Klant is koning

24/7 Support

Be Blitz is uw persoonlijke carclean/restyle in en verkoopbedrijf in Midden-Groningen en omstreken. Wij zijn altijd bereikbaar op onze genoemde tijden voor vragen en- of advies.

"Top Bedrijf!

Absoluut een top bedrijf! Je auto wordt opgehaald en teruggebracht. Ik had een aantal krassen op de auto.. na de behandeling niets meer van te zien. Ook het interieur werd top gereinigd.. kortom ik ben erg tevreden!

Marc Jonk

"En niet duur!

Onze auto weer goed gepoetst door beblitz zijn hartstikke tevreden en niet duur.

raad zeker meer mensen aan om hier naar toe te gaan.
bedankt

Reenard de Jong

Carcleaning - Restyling - In en verkoop

BeBlitz uw professionele keuze

Be Blitz vindt u in Midden-Groningen en omstreken. Van de vele keuzes die u kunt vinden in carclean/restyle aanbieders is er geen één zoals wij persoonlijk en professioneel. Het gaat om kwaliteit en vertrouwen, uw voertuig is een belangrijke spil in het web. Zowel voor gezin als zakelijk is de voertuig onmisbaar. Met de juiste service kunt u langer genieten van uw voertuig. Vraag naar de mogelijkheden.Be Blitz vindt u in Midden-Groningen en omstreken. Van de vele keuzes die u kunt vinden in carclean/restyle aanbieders is er geen één zoals wij persoonlijk en professioneel. Het gaat om kwaliteit en vertrouwen, uw voertuig is een belangrijke spil in het web. Zowel voor gezin als zakelijk is de voertuig onmisbaar. Met de juiste service kunt u langer genieten van uw voertuig. Vraag naar de mogelijkheden.

BeBlitz - Carcleaning - Restyle - In en verkoop

Uw erkend en gecertificeerd carcleaning en restyle expert

BeBlitz is uw persoonlijke carclean/restyle in en verkoopbedrijf in Midden-Groningen en omstreken. Wij zijn altijd bereikbaar op onze genoemde tijden voor vragen en- of advies.