Beblitz Hoogezand

Leder en kunststofherstel

Waar gebruik van wordt gemaakt, loopt over verloop van tijd beschadigingen op.

Uw interieur van uw voertuig heeft het dan misschien het zwaarste te verduren tijdens het in- en uitstappen. Kleine slijtages aan het leer en het kunststof zorgen ervoor dat uw rijplezier afneemt. Bovendien zullen uw bijrijders een heel onprofessioneel beeld van u krijgen en dat is het laatste wat wilt. Met ons team bent u verzekerd van een hoogwaardige behandeling en garanderen wij het beste herstel! Eerst maken wij een inventarisatie van uw wensen, hierna stellen wij een behandelplan op. Op deze manier komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Lederherstel

Leer is een hard materiaal, maar door het vele zitten op uw interieur creëert u frictie.

Hiernaast zorgen UV-stralen van de zon die door het raam op uw leren interieur valt ook voor slijtage in uw bekleding. Zonnestralen zorgen ervoor dat het leer uitdroogt en daardoor zouden er barsten kunnen ontstaan in het leer. Deze straling in combinatie met frictie zorgt ervoor dat uw leer nog makkelijker beschadigt raakt. Op deze manier kan een kras sneller uitscheuren tot een complete snee, dat het comfort van uw stoelkuipen niet ten goede komt.

Ook kunnen wij uw interieur compleet nieuw in kleur spuiten. Denk hierbij aan het restaureren van de originele kleur, maar ook het opnieuw detailen in de laatste modetrends. Dankzij onze meesters uit Italië, zijn wij in staat om met een speciale laser de kleursamenstelling van uw leer te bepalen en exact dezelfde kleur te mengen. 

Ons team blaast opnieuw leven in uw leren interieur en wij overtreffen uw verwachtingen. Met onze kennis en hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat u onze herstelwerkzaamheden niet terug kan vinden. Zelfs in het geval dat een beschadiging onherstelbaar is en wij samen moeten werken met één van onze aangesloten partners, dan zult u nog steeds niet het verschil kunnen herkennen met het origineel! Niet alleen bieden wij behandelingen aan om beschadigingen te herstellen, ook kunnen wij ervoor zorgen dat het interieur zijn oude kleur terugkrijgt. Verkleuring en het dof worden van de originele kleuren wordt ook veroorzaakt door stralingen van de zon en met onze producten kunnen wij deze processen stoppen. Met een behandeling die op tijd wordt uitgevoerd kan iedere beschadiging opgelost worden.

Losse elementen en het stuur van de auto zijn ook op zichzelf te herstellen. Met onze speciale laser kunnen wij de juiste kleurcode achterhalen van de losse componenten, om deze vervolgens in exact dezelfde kleur te herstellen. Met een bereik van 9000 verschillende kleuren, ieder met zijn eigen intensiteit en gradiënt, kunnen we ieder onderdeel herstellen. Tevens kunnen wij ook uw complete interieur herstellen of zelfs opnieuw in een andere kleur overspuiten. Zo gaat uw auto met de laatste trends mee en zullen uw bijrijders onder de indruk zijn van de luxe uitstraling.

 

 

Kunststofherstel

Tijdens het rijden raakt u ontelbare gedeeltes aan met uw handen: van de bedieningspanelen en het dashboard, tot de pook en de handrem.

Aan uw handen zitten allemaal bacteriën die de buitenste laag aantasten van deze gebieden, die over de loop van de tijd de toplaag kunnen beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan het zoutgehalte van zweet, vettige vingerafdrukken veroorzaakt door olie in de huid en uw adem met alle bacteriën die u weer uitademt. Wanneer een kunststoffen onderdeel van uw auto beschadigt is, dan kunnen al deze schadelijke stoffen nog meer intrekken in het interieur. Dit versterkt op zijn beurt het slijtageproces weer opnieuw! Daarom is het van belang om slijtagesporen te herstellen.

Wanneer u op tijd slijtage laat repareren, bespaart u zich in de toekomst nog meer kosten. Op deze manier kunnen (nog kleine) slijtages gemakkelijk voorkomen worden en kunt u weer optimaal genieten van uw auto. Met onze gekwalificeerde producten kunnen wij ieder onderdeel repareren en zult u niks van de herstelwerkzaamheden kunnen opmerken (afgezien van het herstel zelf dan).