Beblitz Hoogezand

Detailing

Ook kunnen wij uw interieur compleet nieuw in kleur spuiten. Denk hierbij aan het restaureren van de originele kleur, maar ook het opnieuw detailen in de laatste modetrends. Dankzij onze meesters uit Italië, zijn wij in staat om met een speciale laser de kleursamenstelling van uw leer te bepalen en exact dezelfde kleur te mengen. 

Als begrip in de herstelwereld kunnen wij niet langer zeggen dat we repareren: wij verleggen de standaard tot hogere niveaus! Aangezien iedere zijn eigen verwachtingen heeft betreffende zijn behandeling, gaan wij eerst met u in gesprek om uw wensen te achterhalen. Hierna stellen wij een persoonlijk behandelplan op die perfect aansluit bij het herstelplan van uw auto. Iedere auto heeft zijn eigen liefde met tijd nodig. Laten wij garant staan voor een hoge kwaliteit!

Ook zijn wij als enig gecertificeerd bedrijf in het noorden die zich adprovid detailer mogen noemen. Met deze dienst kunnen wij een zogeheten blindo-coating zetten, een van de laatste technologische ontwikkelingen van Labocosmetica! Deze laag werkt niet alleen waterafstotend, ook is hij vuil afwerend, waardoor u minder vaak uw auto hoeft schoon te maken. Wanneer deze glasachtige laag is aangebracht, lijkt het alsof de lak een flinterdun doorzichtig schild heeft gekregen. Deze bescherming gaat met het juiste onderhoud een lange tijd mee en geeft u nog meer voldoening als u in uw voertuig rijd.

Interieur

Beblitz biedt u meerdere behandelingen aan in leder- en kunststofherstel. Hoe voorzichtig u ook bent met uw voertuig, gebruikssporen ontstaan ongeacht de chauffeur. Veel slijtagesporen vormen zich aan het stuur en bij het instappen van de auto, en laat dit nou net het visitekaartje zijn van uw auto wanneer iemand instapt. 

Met een goede behandeling, herstellen wij al deze vervelende ongemakken in een handomdraai. Met onze speciaal geselecteerde producten, zorgen wij ervoor dat de beschadigingen verdwijnen en dat het herstel nauwelijks zichtbaar is. Met behulp van onder andere materialen die tandartsen gebruiken voor uw gebit, garanderen wij de hoogste herstelwerkzaamheden voor uw auto. In het geval dat beschadigingen dusdanig onherstelbaar zijn, zullen we na overleg met u een van onze aangesloten partners contacteren. Zij kunnen onze herstelwerkzaamheden verlengen en samen met hun restaureren wij uw auto in een nog betere conditie dan wanneer die de showroom uit kwam rollen.

Ook kunnen wij uw interieur compleet nieuw in kleur spuiten. Denk hierbij aan het restaureren van de originele kleur, maar ook het opnieuw detailen in de laatste modetrends. Dankzij onze meesters uit Italië, zijn wij in staat om met een speciale laser de kleursamenstelling van uw leer te bepalen en exact dezelfde kleur te mengen. 

In onze speciale mengkamer lezen wij de kleurcode af en met een geavanceerde machine kunnen wij wel 9010 verschillende kleuren samenstellen! Voor het aanbrengen van de kleur is het dan nog van belang om te weten of het leer in mat, zijdeglans of hoogglans hersteld moet worden. Als het leer is hersteld, dan werken wij het nog af met een topcoating die deze laag beschermd. Hierdoor ziet uw voertuig er van binnenuit weer blitz uit!

Maar daar stoppen we niet! Deze glascoatings hebben wij ook al toegepast op motoren, fietsen, vrachtwagens en boten. Zelfs hele verkoopwagens en attracties hebben wij in glascoating gezet om een goede bescherming, en dus een betere uitstraling, te garanderen.

Maar ons leerherstelexpertise eindigt niet alleen bij auto’s! Bij BeBlitz hebben wij al meerdere zadels van motoren mogen herstellen. Eveneens hebben wij ook al enkele stofferingen van boten mogen restaureren, zodat deze weer in de opperste conditie eruitzagen. Denk hierbij aan slijtage door gebruik, maar ook vanwege de invloeden van het weer. De zuurgraad van regen en andere vuiltjes maken allemaal kleine beschadigingen aan uw leer en stoffen, en dit versnelt het slijtageproces weer op zijn beurt. Een goede restauratie van ons in combinatie met de juiste behandeling, verlengt de levensduur van uw voertuigen en zorgt er ook nog eens voor dat u (weer) optimaal ervan kan genieten.

Reiniging

Een cleaning behandeling voor uw auto nodig? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u regelen! Met verschillende, speciaal samengestelde producten laten wij uw voertuig weer shinen als vanouds. Wij gebruiken zelfs geen microvezeldoeken, want zelfs hieraan blijven nog kleine stofdeeltjes zitten. Zowel het interieur als het exterieur kan compleet gereinigd worden. Alles wordt gedaan, van de plooiingen van de fauteuils, tot de schroeven waarmee het logo van uw auto zit bevestigd.

Bent u niet zo gecharmeerd van het gebruik van onze PH-neutrale producten en machines tijdens een reiningingsbehandeling? Wij kunnen uw auto ook reinigen met foam en met handwash: hiermee garanderen wij dezelfde kwaliteit als iedere andere behandeling. Met deze behandeling gebruik we geen machines en is het risico dat er een kleine beschadiging met machines gemaakt wordt echt 0%.

2K Onderzijde Coating

Voordat wij deze coating aanbrengen op uw auto, reinigen wij deze tot de kleinste detail. Zonder een vuilvrije ondergrond zal deze coating niet goed kunnen hechten. Als de coating hard wordt en er niet (goed) gereinigd, dan worden eventuele oneffenheden op de carrosserie van de auto zichtbaar. Deze 2K-coating fungeert als een beschermlaag die uw auto beschermt, vooral tegen corrosie- en roestvorming. Tevens is deze coating een geschikt alternatief voor tectiellaag? Deze behandeling komt het meest tot zijn recht wanneer we uw voertuig ervoor een diepe bodemreiniging.

Deze dienst combineren wij vaak met bodemrestauratie, waarin wij al uw wensen vervullen. Wilt u de carrosserie compleet gezandstraald hebben, compleet vervangen of echt gecleand hebben? Wanneer u deze eerst goed laat cleanen, dan zal uw bodem weer als vanouds lijken en is er geen vuil wat geseald wordt onder de coating. Dit komt ook de behandeling niet ten goede, niet alleen omdat deze bumps zichtbaar zullen zijn in het resultaat, maar ook omdat eventuele schadelijke stoffen in het vuil de behandeling van binnenuit aantasten.

Stickerwerken herstellen

Sommige voertuigen hebben wat extra liefde nodig aan hun exterieur. Een Porsche kan nog zo’n goede glascoating hebben ontvangen, zonder zijn welbekende stripes aan de zijkant is hij niet compleet. Voor het herstel maken wij met de hulp van een professional eerst een template van de originele versieringen. Hierna verwijderen wij de bestickering van de zijkant en daarna polijsten wij ditzelfde vlak voordat wij opnieuw de stripes aanbrengen. Op deze manier is uw voertuig echt weer helemaal blitz!

Showroom-klaar pakket

Uw zaak vol met voertuigen, maar u wilt ze nog net iets meer laten shinen? Met ons showroom-klaar pakket bent u aan het goede adres. BeBlitz weet net zo goed als u dat auto’s er representatief bij moeten staan en daarom zijn wij uiterst geschikt om uw zakenpartner te zijn. In overleg met u stellen wij een overeenkomst op waarmee wij garant staan voor een optimaal resultaat voor uw auto’s. Ieder bedrijf heeft namelijk zijn eigen verwachtingen en daarom gaan we met iedere nieuwe partner zorgvuldig om Daarom regelen wij een vaste prijsafspraak bij onze onderhoudsdiensten: zo staat u niet voor verassingen achteraf!

Wanneer u als autobedrijf gebruik maakt van BeBlitz’ diensten, dan kunt u verwachten dat wij alle potentie uit uw auto halen. Onder andere het (her)matteren van het stuur behoort tot ons basispakket. Voor de complete samenstellingen en meer informatie van de pakketten kunt u het beste ons contacteren.

BeBlitz - Carcleaning - Restyle - In en verkoop

Uw erkend en gecertificeerd carcleaning en restyle expert

BeBlitz is uw persoonlijke carclean/restyle in en verkoopbedrijf in Midden-Groningen en omstreken. Wij zijn altijd bereikbaar op onze genoemde tijden voor vragen en- of advies.